0
Μαχαιρωμένη βρέθηκε 32χρονη γυναίκα, τις απογευματινές ώρες, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.



Η γυναίκα φέρει τουλάχιστον έξι-επτά μαχαιριές και, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, δέχτηκε τα μοιραία χτυπήματα πάνω από τάφο φιλικού της προσώπου.

Η άτυχη γυναίκα σύρθηκε στο έδαφος, ζητώντας βοήθεια, για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και την μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

Τα μοιραία τραύματα για την άτυχη γυναίκα ήταν στον θώρακα (στο αριστερό ημιθωράκιο, πιο συγκεκριμένα), ενώ έχει δεχτεί μαχαιριές και στο πρόσωπο.

Στο σημείο έσπευσε η Ασφάλεια και το Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ερευνήσουν τα αίτια της δολοφονίας. Για λίγη ώρα διακόπηκε και η συγκοινωνία στον ΗΣΑΠ στα Πατήσια λόγω των ερευνών της αστυνομίας.

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά του, ώστε να βγουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το φρικιαστικό έγκλημα στο Β' Νεκροταφείο.

Νεώτερες πληροφορίες, ωστόσο, περιπλέκουν την υπόθεση, καθώς, όπως προκύπτει, η άτυχη 32χρονη εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής. Καθώς φαίνεται, η γυναίκα είχε πάει στο νεκροταφείο, προκειμένου να ανάψει το καντήλι στο μνήμα φιλικού της προσώπου, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του 2017 -ήταν κάτι που η 32χρονη έκανε συχνά.

Εκεί δέχτηκε και τη μοιραία επίθεση. Η Αστυνομία εξετάζει, πλέον, δύο βασικά σενάρια: είτε να υπάρχει στην περιοχή κάποιος τοξικομανής ή ψυχοπαθής, που έδρασε με αυτόν τον εγκληματικό τρόπο, είτε να πρόκειται για ληστεία.

Για τον λόγο αυτό, ερευνά εάν η 32χρονη είχε πάνω της κάποια προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ενδεχομένως πήρε μαζί του ο ληστής. Το μαχαίρι του εγκλήματος, πάντως, δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε λίγο πριν την ώρα που κλείνει το κοιμητήριο.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top