0
Στη σύλληψη των δολοφόνων του ζευγαριού των Αλβανών που έχασαν τη ζωή τους με μια σφαίρα στο κεφάλι τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου στο διαμέρισμά τους στο Περιστέρι προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δολοφόνοι είχαν «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 30.000 ευρώ για καθένα από τα θύματά τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 53χρονος πατέρας φέρεται να είχε εμπλακεί σε καλλιέργεια κάνναβης. 
Ως φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας έχουν ταυτοποιηθεί δύο Έλληνες και ένας Αλβανός ενώ ως ηθικοί αυτουργοί και μέλη της ίδιας σπείρας πληρωμένων δολοφόνων έχουν ταυτοποιηθεί δύο Αλβανοί. Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται οι τέσσερις από τους πέντε καθώς ακόμα αναζητείται ένας 53χρονος Αλβανός.

Αυτό που πλέον εξετάζεται από τους αστυνομικούς - καθώς αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση - είναι αν η πενταμελής σπείρα είχε εκτελέσει και άλλα συμβόλαια δολοφονίας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι τρεις εκτελεστές μπήκαν στο διαμέρισμα στις 2 τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου. Αφού κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού άρχισαν να ζητούν από τον 53χρονο και την 50χρονη γυναίκα του «τα λεφτά», όπως ανέφερε από την πρώτη στιγμή η 19χρονη κόρη του ζευγαριού την οποία οι δράστες δεν πείραξαν. Αντίθετα χτύπησαν στο πρόσωπο των 28χρονο γιο του ζευγαριού που αντιμετώπιζε και κινητικά προβλήματα.

Ο πατέρας έκανε μεροκάματα κυρίως στην οικοδομή - χωρίς κανείς να υποψιάζεται την εμπλοκή του με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών - η μητέρα ασχολιόταν με τα οικιακά και τη φροντίδα του γιου της που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, ενώ η κόρη πήγαινε στο λύκειο. Η οικογένεια δεν είχε πολλά - πολλά με τη γειτονιά και οι γείτονες γενικώς μιλούσαν για ήσυχους ανθρώπους που δεν ανοίγονταν πολύ και που δεν έδιναν δικαιώματα.

Δείτε το βίντεο: Περιστέρι: 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top