0
Την ύπαρξη… ποντικών που κόβουν βόλτες στο νοσοκομείο Κιλκίς καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία), επισυνάπτοντας μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο, ενώ επίσης παρουσιάζει το νοσοκομείο Καρπενησίου να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα φύλαξης και ανομίας.


«Μετά τα φίδια, τα πλυντήρια του Νοσοκομείου που δεν τα συναντάς ούτε σε φυλακές, τώρα κάνουν παρέλαση τα ποντίκια. Κυνηγάνε να τα σκοτώσουν οι εργαζόμενοι. Εκλήθη το Υγειονομικό το οποίο πρότεινε μέτρα προστασίας. Σας κοινοποιούμε την έκθεσή του. Η κατάσταση είναι απερίγραπτη», σημειώνει η ανακοίνωση.


«Είναι ή όχι φορείς μετάδοσης μικροβίων τα ποντίκια, όταν χορεύουν στα εργαστήρια και τους θαλάμους ασθενών; Η Διοικήτρια κα Βλάχου τι λέει; Που βρίσκεται;», προσθέτει.

Αναφορικά με το νοσοκομείο Καρπενησίου, αναφέρει ότι τη νύχτα είναι ξέφραγο αμπέλι, καθώς δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη το βράδυ, ενώ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών γίνονται φασαρίες από μεθυσμένους, ξυλοδαρμοί σε βάρος Ιατρών και Νοσηλευτών. Βλέπετε το Νοσοκομείο εφημερεύει κάθε ημέρα.


Επίσης έχουν καταγραφεί κλοπές σε υλικά του Νοσοκομείου και πορτοφόλια ασθενών και προσωπικού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

Τα Νοσοκομεία καταρρέουν οικονομικά
Το βλέπουμε όλοι πλην του Αν.Υπουργού Υγείας και των Διοικήσεων των Νοσοκομείων
Άξιος ο μισθός τους

Δείτε την κατάσταση σε δύο Νοσοκομεία

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Μετά τα φίδια, τα πλυντήρια του Νοσοκομείου που δεν τα συναντάς ούτε σε φυλακές, τώρα κάνουν παρέλαση τα ποντίκια.
Κυνηγάνε να τα σκοτώσουν οι εργαζόμενοι. Εκλήθη το Υγειονομικό το οποίο πρότεινε μέτρα προστασίας. Σας κοινοποιούμε την έκθεσή του. Η κατάσταση είναι απερίγραπτη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Είναι ή όχι φορείς μετάδοσης μικροβίων τα ποντίκια, όταν χορεύουν στα εργαστήρια και τους θαλάμους ασθενών;

Η Διοικήτρια κα Βλάχου τι λέει; Που βρίσκεται;

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Την νύκτα το νοσοκομείο είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη το βράδυ. Η Διοίκηση δεν έχει χρήματα στον προϋπολογισμό για να προσλάβει προσωπικό φύλαξης. Έτσι λέει ο Διοικητής.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών γίνονται φασαρίες από μεθυσμένους, ξυλοδαρμοί σε βάρος Ιατρών και Νοσηλευτών. Βλέπετε το Νοσοκομείο εφημερεύει κάθε ημέρα. Επίσης έχουν καταγραφεί κλοπές σε υλικά του Νοσοκομείου και πορτοφόλια Ασθενών και Προσωπικού.

Ξέρετε πως αντιμετωπίζει το θέμα η Διοίκηση; Κλειδαμπαρώνει όλες τις πόρτες εξόδου και εισόδου του Νοσοκομείου, πλην της πόρτας των ΤΕΠ. Σε περίπτωση εκτάκτου συμβάντος που πρέπει να εκκενωθεί γρήγορα το Νοσοκομείο, όπως για παράδειγμα συνέβη με τη φωτιά στο Νοσοκομείο του Άγιου Σάββα, πως θα γίνει η εκκένωση του νοσοκομείου;
Θα περιμένουν τον Διοικητή να έρθει από το σπίτι του να ανοίξει τις πόρτες!!! Θα είναι όμως αργά!!! Να χαίρεστε τους εν λόγω Διοικητές κε Πολάκη!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top