0
Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη για την Συνέλευση του ΟΗΕ δεν παρέλειψε να συναντηθεί με τον «εντολέα» του Τζόρτζ Σόρος. 


Ο άνθρωπος συνώνυμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο αποκαλούμενος και ως έμπορος ψυχών και συνειδήσεων που καταστρέφει ολόκληρους λαούς για το κέρδος έδωσε τις κατευθύνσεις του στον κ. Ράμα, που επίσης συνδέεται πολύ στενά με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ. Ερντογάν.

Τέτοιου είδους συναντήσεις, όταν μάλιστα γνωστοποιούνται από τους ίδιους, είναι πολύ χρήσιμες γιατί αποδεικνύουν και τη σκοπιμότητα των πολιτικών τους. Ο Έντι Ράμα είναι αυτός που προάγει τον αλυτρωτισμό σε βάρος της Ελλάδας, που διεκδικεί εδάφη και θέλει να ξεριζώσει την ελληνική μειονότητα από την Βόρειο Ήπειρο και οραματίζεται τη «Μεγάλη Αλβανία» με εδάφη ως την Πρέβεζα, όπως αποκαλύπτουν και τα σχολικά βιβλία της γειτονικής χώρας.

Η συνάντηση με τον Σόρος δείχνει από που πηγάζουν αυτά τα σχέδια. Η απάντηση είναι από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει την Αλβανία και τα Σκόπια ως «φυτώριο» τρομοκρατών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, οι οποίοι θα εξορμούν και θα εφορμούν σε διάφορες περιοχές του κόσμου για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια της υποταγής λαών και της υφαρπαγής των εδαφών τους και των πλουτοπαραγωγικών τους πηγών.

Το σύστημα Σόρος, που έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε μεγάλο βαθμό και στην Ελλάδα είναι αυτό που «τρέχει» και την δημιουργία του μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια, το οποίο περιλαμβάνει και την Δυτική Θράκη. Τα λεφτά είναι πολλά. Και αυτά που έχει ρίξει ο «επενδυτής», αλλά και αυτά τα οποία έχει αποκομίσει και ποντάρει μελλοντικά.

Ο 87χρονος λοιπόν Τζορτζ Σόρος που χρηματοδοτεί δεκάδες ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν «δικαιώματα» και προωθούν εθνοδιαλυτικές και εθνομηδενιστικές ατζέντες όταν δεν λειτουργούν απευθείας οι τρομοκράτες, συναντήθηκε παρουσία και του υιού του Άλεξ Σόρος στη Νέα Υόρκη με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Ο Σόρος θεωρείται «προστάτης» των Σκοπίων αλλά και του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος αν και γνωρίζει ότι ο Λευκός Οίκος έχει τον δισεκατομμυριούχο σε μαύρες λίστες, έσπευσε να τον δει, αδιαφορώντας για την οργή του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Έντι Ράμα είχε συνάντηση με τον Τζορτζ Σόρος και τον γιο του Άλεξ Σόρος, η οποία διέρρευσε όταν ο γιος Σόρος ανάρτησε φωτογραφία των τριών τους στο Instagram. Ο 31χρονος γιος του Τζορτζ Σόρος έγραψε και την ακόλουθη λεζάντα λατρείας για τον Έντι Ράμα, τον ίδιο άνθρωπο που στη χώρα του κατηγορούν ότι ευθύνεται για τη μετατροπή της Αλβανίας σε μια απέραντη χασισοφυτεία:

«Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama έναν αναγεννησιακό άνδρα ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της φιλελεύθερης Δημοκρατίας στην Αλβανία και επίσης είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. Για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε T-shirt του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις, αν και είμαι ένας διαχρονικός οπαδός της Knicks, δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό».

Όλοι αντιλαμβάνονται λοιπόν πόσο η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει διεισδύσει στις χώρες και στα κράτη, υπαγορεύοντας πολιτικές αφού πρώτα έχει εξαγοράσει συνειδήσεις.

Ιδού και η ανάρτηση του Άλεξ Σόρος:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top