0
Στο σπίτι του με την σύζυγό του και την κόρη τους είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος και όχι σε νοσοκομείο,όπως υποστηρίζουν φήμες που κυκλοφορούν.


Πριν από λίγα λεπτά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής σαφές μήνυμα: «Με λύπη μου διαβάζω κάποια ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία μου.

Όπως όλοι έκανα το ετήσιο τσεκ απ μου και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλα είναι άριστα.Ευχαριστώ πολύ για την ανάπη και το ενδιαφέρον σας».

Πράγματι,ο λαϊκός βάρδος μπήκε χθες το μεσημέρι στο ΓΝΑ για να κάνει το συγκεκριμένο τσεκ απ που αναφέρει και σήμερα νωρίς το πρωί γύρισε σπίτι του,για να απολαύσει την οικογενειακή του ευτυχία,προσπαθώντας να ηρεμήσει από τον θόρυβο που ξέσπασε για την υγεία του.

Τα τηλέφωνα του ίδιου, της Άντζελας Γκερέκου και της κόρης τους Μαρίας πήραν φωτιά μετά δημοσιεύματα που τον ήθελαν κλινήρη και σε άσχημη κατάσταση στο ΓΝΑ και όλοι τους έδιναν την ίδια απάντηση: 

Όλα είναι καλά και ήταν μόνο ένα προγραμματισμένο τσεκ απ. Είναι πολύ άγριο να βγαίνουν τέτοιες φήμες και να προκαλούν πανικό σε φίλους και σε συγγενείς.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top