0
Τελειωμό δεν έχει η αφαίμαξη των Στελεχών που αποτελούν τις Ένοπλες Δυνάμεις και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Από την 1/12017 θα υποστούν όσοι επιλέξουν να βγουν στη σύνταξη ή θα τεθούν εκτός στρατεύματος με αποστρατεία, θα υποστούν αναδρομικό χαράτσι της τάξης των 300 ευρώ!  

Οι Μεγάλοι χαμένοι της προσωπικής διαφοράς θα είναι Καθηγητές, γιατροί του ΕΣΥ, Στρατιωτικοί, δικαστές και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας θα χάσουν  τα πρώτα χρήματα από τη νέα Διάταξη στον καθορισμό της Συντάξεως!

Η σύνταξη θα υπολογίζεται από το μέσο όρο του καθαρού μισθού και όχι από το σύνολο του ποσού που λαμβάνουν μαζί με την προσωπική διαφορά.Κάπως έτσι αναμένονται μειώσεις στις συντάξεις της τάξης των 20 ως 50 ευρώ, ανάλογα με τα έτη και τον συντάξιμο μισθό.

Η διάταξη αυτή ισχύει και μάλιστα αναδρομικά, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι αποχωρήσουν από 1/1/2017 και μετά θα πάρουν σύνταξη μειωμένη, καθώς αυτή θα υπολογίζεται με τον νέο τρόπο, επί του ποσού του του καθαρού μισθού και όχι επί του ποσού του συνόλου.

Δηλαδή, για έναν εργαζόμενο στο Δημόσιο με αποδοχές  περί .700 ευρώ, εκ των οποίων τα 300 ευρώ είναι προσωπική διαφορά δεν θα υπολογιστεί για τον καθορισμό του ποσού της σύνταξής του το ποσό των 1.700 ευρώ, αλλά τα 1.400 ευρώ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top