0
Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ υπαλλήλων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Δυτικής Ελλάδας, μετέτρεψε σε… ρινγκ τις εγκαταστάσεις του κέντρου και έστειλε μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη  στο νοσοκομείο.  


Το περιστατικό, συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 40χρονη μητέρα τριών παιδιών διαπληκτίστηκε αρχικά λεκτικά με τον συνάδελφό της.Ωστόσο, κουβέντα στην κουβέντα οι δυο τους ήρθαν στα χέρια. 

Όπως ανέφεραν, μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες, ένας 40χρονος φέρεται ότι χτύπησε τη γυναίκα, η οποία λίγες ώρες μετά το συμβάν πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί διάσειση. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έληξε σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, η διοίκηση του ΕΚΑΒ ερευνά το περιστατικό για να διαπιστώσει την αιτία που πυροδότησε τον τρικούβερτο καβγά.

Και ενώ σε κάποιες ιστοσελίδες γράφτηκε ότι ο λόγος δεν ήταν υπηρεσιακός, το dete.gr διαβεβαιώνει πως οι λόγοι που «αρπάχτηκαν» είχαν άμεση σχέση με την δουλειά και τις συνθήκες εργασίας στο τηλεφωνικό κέντρο, όχι όμως με ευθύνη του Διευθυντή Γρηγόρη Μπαράκου, αλλά όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Ο άνδρας που φέρεται να χτύπησε την γυναίκα, είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία και μάλιστα είναι παντρεμένος με γιατρό!

Η δε γυναίκα έχει αποφασίσει να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αφού μετά τα χτυπήματα που, όπως υποστηρίζει,  δέχθηκε, προέκυψαν προβλήματα στην υγεία της και  γι αυτό έχει πάρει έγγραφες αναφορές.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top