0
Δεν έχει τέλος η αναλγησία και οι κοινωνικές διακρίσεις σε βάρος των Ελλήνων, και από τους ξένους αλλά και από τους Έλληνες ιθύνοντες.

Άλλωστε εμείς στον ΕΚ έχουμε γράψει και για εξώσεις σε ελληνικές οικογένειες αλλά και για οικισμούς με όλα τα κομφόρ που παραδίδονται σε… πρόσφυγες. Τώρα όμως έχουμε και εξαγγελίες.

Ο… Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε ότι εκπονούνται δύο προγράμματα για τους “μετανάστες στην Ελλάδα”. Το πρώτο ύψους 93,5 εκατομμυρίων ευρώ αφορά στην στέγαση 30.000 “μεταναστών” μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Όπως πληροφορηθήκαμε θα ενοικιαστούν καταλύματα σε ευρεία κλίμακα για την στέγασή τους. Το δεύτερο κονδύλι ύψους 57,6 εκατομμυρίων σε συνεργασία με την UNHCR εντάσσεται στο πρόγραμμα ESTIA και αφορά σε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, όπως μας λένε, και με προπληρωμένες κάρτες οι μετανάστες θα μπορούν να προμηθεύονται είδη ρουχισμού, τρόφιμα, φάρμακα, να μετακινούνται δωρεάν με τα ΜΜΜ και διάφορες άλλες ευκολίες. Κανένα μέτρο για τους εξαθλιωμένους γηγενείς πολίτες.

Καλά δεν είπε κανείς στους Έλληνες και ξένους εγκέφαλους αυτών των ευεργετικών μέτρων για τους λαθρομετανάστες ότι ο ελληνικός λαός εδώ και επτά χρόνια ζει υπό το καθεστώς μνημονίων.

Δεν βλέπουν τους άστεγους στους δρόμους και τους ανθρώπους που χάνουν την αξιοπρέπειά τους περιμένοντας στις ουρές των συσσιτίων; Δεν έχουν ακούσει τίποτε για την έλλειψη φαρμάκων; Σήμερα το πρωί, για παράδειγμα, οι πρόεδροι των φαρμακευτικών συλλόγων Αθηνών, Πειραιώς και άλλων μεγάλων αστικών κέντρων ανακοίνωσαν την διακοπή παροχής ιατροτεχνολογικού υλικού στα νοσοκομεία γιατί παρά τις υποσχέσεις έχουν να πληρωθούν από τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2017.

Δραμματική ήταν, γι’ αυτό το θέμα η έκκληση του προέδρου του συλλόγου Διαβητικών Ελλάδος. Μέχρι προχθές άλλωστε η Θεανώ Φωτίου εξήγγειλε την επέκταση του προγράμματος των σχολικών γευμάτων και στην Στερεά Ελλάδα.

Αλλά θα μου πείτε ότι εκεί έκαναν Περιφερειακή Συνδιάσκεψη κάτι έπρεπε να τάξουν. Για να το πει όμως σημαίνει ότι υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, σημαίνει ότι υπάρχουν παιδιά, Ελληνόπουλα που πεινάνε. Δεν περιμένουμε να σκύψουν το κεφάλι πάνω από τα υπαρκτά και μεγάλα προβλήματα των Ελλήνων.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε μία χώρα υπό κατοχή, την σκληρότερη, ίσως, κατοχή που ζήσαμε ποτέ. Επίσης γνωρίζουμε ότι ο στόχος τους είναι η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με ασιατικές και αφρικανικές ορδές. Και φυσικά σε αυτά τα θέματα η Νέα Δημοκρατία δεν ασκεί αντιπολίτευση γιατί και αυτή τα ίδια θα κάνει.... 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top