0
Το Survivor, από απόψε μπαίνει στην τελική ευθεία και την Τετάρτη είναι ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού. 


Oι κάτοικοι της Σκιάθου νιώθουν πολύ περήφανοι για τον Ντάνο που κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Τον ημιτελικό θα τον παρακολουθήσει όλο το νησί και μάλιστα έχει οργανωθεί ολόκληρη βραδιά στο θερινό σινεμά του νησιού, όπου όλοι οι κάτοικοι θα δούνε μαζί τον συντοπίτη τους να διεκδικεί τον τίτλο του νικητή.


Δείτε την αφίσα που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε όλο το νησί:


Απόψε, θα δούμε ποιος παίκτης θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και θα πάει κατευθείαν στον ημιτελικό, όπου έχει ήδη περάσει και ο Μάριος, που κέρδισε στο τελευταίο επεισόδιο την πρώτη ασυλία.

Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα αποχωρήσει εκείνος που βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού, που είχε γίνει πριν από μερικές εβδομάδες.

Οι άλλοι δύο θα τεθούν εκ νέου στην διάθεση του κοινού, στο επόμενο επεισόδιο, δηλαδή την Δευτέρα. Ένας θα αποχωρήσει, μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό, ενώ ο άλλος θα είναι ο τρίτος του ημιτελικού και θα συναντήσει εκεί τους δύο παίκτες που ήδη είχαν περάσει κερδίζοντας τις ασυλίες στα δύο τελευταία αγωνίσματα του Survivor.

Την Τρίτη θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, όπου και πάλι με ψηφοφορία θα αποχωρήσει ο ένας από τους τρεις, για να προκύψει έτσι το ζευγάρι του τελικού για το επεισόδιο της Τετάρτης, ώστε το κοινό με νέα ψηφοφορία να αναδείξει τον νικητή του Survivor. 

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο:


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top