0
Όλα είναι έτοιμα για τον αποψινό ημιτελικό του Survivor, που θα διεξαχθεί στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.



Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης διεκδικούν δύο θέσεις για το μεγάλο τελικό της Πέμπτης και σήμερα θα κριθεί ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ήδη, στο άλσος Γαλατσίου, έχει αρχίσει να προσέρχεται πολύς κόσμος, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν άδεια πρόσβασης στον χώρο που θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του παιχνιδιού. Η ασφάλεια είναι αυστηρή και παντού υπάρχουν βανάκια με ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν, προφανώς, στην παραγωγή.

Στις εισόδους επικρατεί συμφόρηση εξαιτίας της κακής οργάνωσης, ενώ οι θέσεις των δημοσιογράφων βρίσκονται στον... αέρα, καθώς άλλα έχει κανονίσει η παραγωγή και άλλα το κανάλι, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μικρό χάος.

Κάποιοι παίκτες που έφυγαν νωρίς από το παιχνίδι, εμφανίστηκαν στο άλσος Γαλατσίου και έγινε ένας μικρός... χαμός από τους θαυμαστές του παιχνιδιού, που ήθελαν αυτόγραφο και, φυσικά, selfies.


Ο Πάνος Αργιανίδης βγάζει selfies με τους μικρούς θαυμαστές του 

Μετά από πέντε μήνες, όλοι οι παίκτες του Survivor θα ξανασυναντηθούν, χωρισμένοι όμως και πάλι σε δύο ομάδες. Οι τρεις του ημιτελικού θα κάτσουν στις θέσεις τους, ενώ πίσω θα υπάρχει και κόσμος, που θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό και την ψηφοφορία. Φυσικά, στο κοινό που θα παρακολουθήσει από κοντά το αποψινό Live είναι και συγγενείς των παικτών. 


Στην κερκίδα η μητέρα του Ντάνου, κυρία Ράνια 


Ο πατέρας του Κ.Βασάλου, Γιάννης



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top