0
Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια και μαζί της και η οικογένεια της σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.


Σε προχωρημένο στάδιο Αλτσχάιμερ φέρεται να βρίσκεται η Χριστιάνα, η τραγουδίστρια που άφησε εποχή τις δεκαετίες ’70 και ’80, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Η Χριστιάνα, στη δικογραφία της οποίας περιλαμβάνονται μεγάλες επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Μίλα μου» και βέβαια το περίφημο, «Τελειώσαμε λοιπόν», απέχει από τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει χαθεί εξαιτίας του Αλτσχάιμερ. 


Λέγεται μάλιστα ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια ανεβαίνει μεγάλο Γολγοθά, αφού η νόσος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.


Όπως εξομολογείται παλιός συνάδελφος της τραγουδίστριας, στην εφημερίδα: «Εδώ και πολύ καιρό η Χριστιάνα έχει εξαφανιστεί από όλους μας και δεν απαντάει στα τηλέφωνα». Σε όσους έχει απευθυνθεί για να μάθει νέα της παίρνει πάντα την ίδια απάντηση: «Η Χριστιάνα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν από τους παλιούς φίλους και συναδέλφους της, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει».

Όπως γράφει η Εspresso, στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας αλλά και βουλευτής της ΝΔ. Φυσικά, δίπλα στην τραγουδίστρια είναι και τα δύο παιδιά τους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top