0
Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε για τη δολοφονία γυναίκας σε διαμέρισμα στο Περιστέρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος το έσκασε το βράδυ από το Δαφνί, όπου νοσηλευόταν και κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα της οδού Παραμυθιάς, όπου και κατακρεούργησε, σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε στο γιατρό που τον παρακολουθεί, τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας τηλεφώνησε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί και είπε ότι σκότωσε την σύντροφό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα μέσα στο διαμέρισμα και όπως διαπίστωσαν η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί τουλάχιστον δέκα μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Ο ψυχίατρος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία και αυτή τη στιγμή αστυνομικοί βρίσκονται στο διαμέρισμα της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι.

Ο άνδρας κρατείται στο Β' Τμήμα Περιστερίου

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πρίν από περίπου 10 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. 

Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. 

Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε απο την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top