0
Ξέσπασε μέσω facebook η Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία ήταν μια από τις δύο κοπέλες που φέρεται να έχει σχέση με τον Κώστα Βασάλο πριν μπει στο παιχνίδι. 


Η γυμνάστρια εμφανίστηκε έξαλλη για τις δηλώσεις που έκανε στο «Survivor Πανόραμα» ο παίκτης του Survivor και απάντησε με καυστική δημοσίευση που ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Έξαλλη όχι για ένα χωρισμό λίγο με αφορά αυτό !!! Έξαλλη για την ασέβεια προς τη Βασιλική που στάθηκα ΚΥΡΙΑ 5 μήνες κ σε σεβάστηκα Κωνσταντινε Βασαλε που δεν έκανα ποτέ καμία δήλωση για τίποτα που είχε να κάνει με τη ζωή μας και σε προστάτευσα !! 

Έξαλλη γιατί με έβαλες στην ίδια μοίρα με μια γυναίκα που ΕΣΥ έδωσες δικαιώματα όταν πίσω από την πλάτη μου όσο ήμασταν μαζί μιλούσες μαζί της έξαλλη που τολμάς να λες δημόσια για μένα πως εγώ έκανα ό,τι έκανα για δημοσιότητα !!!!! 

Ποιος σε ήξερε πριν το παιχνίδι;;; Ποιος θα σε θυμάται κανα 6μηνο 8μηνο μετά ;;;; Κανείς !!!! Ξεκαβάλα και ψάξε να μάθεις ποια είναι η Αγιαννοπουλου !!!!!!!! 

Η ομορφιά σου δεν σε κάνει ούτε παιδί με ήθος ούτε καλό παιδί χαμηλών τόνων !!!! Ξεκαβάλα γιατί το καλάμι σπάει εύκολα και η πτώση θα ‘ναι άσχημη !! 

Η χειρότερη ήττα γλυκέ μου δεν είναι πως έχασες χθες είναι πως μια γυναίκα που σε είχε θεό της και θρησκεία της εδώ και ενάμιση χρόνο και περισσότερο που θα έκανε τα πάντα για σένα σε έχει ΣΙΧΑΘΕΙ !!!! 


Τα φιλιά μου και την αγάπη μου !!!».


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top