0
Μία περίεργη υπόθεση έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου με έντονο ενδιαφέρον και από την πρεσβεία της Ρωσίας.



Πρόκειται για τον αιφνίδιο θάνατο μίας γυναίκας λίγη ώρα μετά την άφιξη της για διακοπές στο Ηράκλειο αλλά και τη ταυτόχρονη μεταφορά του συζύγου της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το FlashNews, το ζευγάρι ηλικίας 41 και 45 ετών έφτασε στο ηράκλειο από τη Ρωσία πριν από πέντε μέρες. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τους στη Χερσόνησο η γυναίκα κατέρρευσε και οι διασώστες του ΕΚΑΒ φτάνοντας εκεί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της.

Τόσο τα μέλη του ΕΚΑΒ όσο και οι αστυνομικοί του τμήματος χερσονήσου διαπίστωσαν πως και ο άνδρας ήταν σε κακή κατάσταση και μετά βίας μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια του και έτσι μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο Ρώσος τουρίστας ήταν σχεδόν σε ημιθανή κατάσταση και μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος Ρώσος βρίσκεται σε καταστολή καθώς έχει υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια με τους γιατρούς να μην μπορούν μέχρι στιγμής να μπορούν να πουν με ακρίβεια τι προκάλεσε την πολυοργανική ανεπάρκεια.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί η ρωσική πρεσβεία στη χώρα μας καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσε το θάνατο της 41χρονης γυναίκας αλλά και την αιτία που έχει προκαλέσει την σοβαρή κατάσταση της υγείας του συζύγου της 41χρονης.

Παράλληλα η πρεσβεία σύμφωνα με πληροφορίες ανέλαβε την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας στη Ρωσία σε συγγενικά τους πρόσωπα που αντί για διακοπές βρέθηκαν να θρηνούν το χαμό της μητέρας τους και να αγωνιούν μην χάσουν και τον πατέρα τους.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top