0
Ένα σημαντικό και συνάμα φρικτό διεθνές γεγονός που σκόπιμα αποκρύπτεται από τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, αλλά τελευταία έχει αρχίσει και αποκαλύπτεται είναι, όσο και αυτό αν ακούγεται εξωφρενικό, ότι γίνονται μυστικές τελετές θυσιών μικρών παιδιών από την παγκόσμια ελίτ για την προώθηση ορισμένων επιλεγμένων πολιτικών στην εξουσία.


Ιεζ. 16,21    Εσφαξες τα τέκνα σου και τα παρέδωσες εις την φωτιάν προς τιμήν των ειδώλων δια μίαν αποτροπαίαν εξιλεωσίν σου.

Ιερ. 39,34     Ετοποθέτησαν τα μιαρά είδωλά των μαζή με τας βρωμερότητάς των έντος του ναού, οπού εγίνετο επίκλησίς του Ονόματός μου.

Συμφώνα με τον εβραίο ραβίνο Abe Finkelstein, όταν ερωτήθηκε σχετικά σε μια συνέντευξη του, αποκάλυψε ότι αυτά είναι γνωστά και ότι αυτά γίνονταν εδώ και αιώνες. Και θα πρέπει να ξέρετε, λέει ο ραβίνος, ότι τα κρέατα από αυτές τις θυσίες ‘’αξιοποιούνται’’ με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Δηλαδή τα αλλαντικά που σας πασάρουνε, τα μπιφτέκια των McDonald’s και άλλα πολλά… ψάξτε να δείτε και θα μάθετε πολλά». Όπως αποκάλυψε αυτός ο ραβίνος, υπάρχουν ειδικά μυστικά σφαγεία όπου γίνονται αυτές οι εκτελέσεις των μικρών παιδιών και ο μεγαλύτερος συνεργάτης εδώ και χρόνια είναι η μεγάλη γνωστή διεθνώς αλυσίδα φαστ φουντ.Σύμφωνα με δημοσίευμα από nikosxeiladakis.gr


Όπως ομολογεί με κυνικό τρόπο ο εν λόγω ραβίνος, εμείς λέει το βλέπουμε από διαφορετική σκοπιά σαν κάτι το φυσιολογικό γιατί εμείς πιστεύουμε σε 2 θείες αρχές, την αρχή του καλού και την αρχή του κακού, τον Γιαχβέ.

Και συνεχίζει τις κυνικές του ομολογίες. Απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο ομολογεί πώς το ξέρει ότι όλοι έχουν το κόμπλεξ μην τους πουν ότι διακατέχονται από αντισημιτισμό και ότι στην πραγματικότητα όπως ανέφερε, εμείς οι Εβραίοι κυβερνάμε στην ουσία τον κόσμο και κάνουμε ό,τι θέλουμε.

Ο ίδιος ραβίνος που βρίσκεται στην Αμερική υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλές εβραϊκές ομάδες που αντιμάχονται αναμεταξύ τους, αλλά εκείνο που τους ενώνει όλους είναι η οικονομική δύναμη δηλαδή το χρήμα. Όλα αυτά που ομολόγησε ο ραβίνος βγήκαν πολλοί να τα διαψεύσουν αμέσως χαρακτηρίζοντας τον ίδιο σαν παρανοϊκό αλλά αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρξαν πολλοί επώνυμοι Εβραίοι που δηλώσαν ότι συμφωνούν μαζί του και ότι αυτή είναι η αλήθεια.








Πάνω στα λεγόμενα του ραβίνου μια Αμερικανοεβραία όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο όπου μιλάει σε μια επώνυμη δημοσιογράφο, παραδέχεται ότι όλα αυτά είναι αλήθεια και ότι όλα είναι μια παλιά εβραϊκή παράδοση χαμένη στους αιώνες. Η ίδια είχε τρομακτικές εμπειρίες από τέτοιες καταστάσεις που την είχαν δημιουργήσει σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα.




Για το ίδιο θέμα ένας άλλος ραβίνος ομολογεί, χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες, πως υπήρξαν στην ιστορία περιπτώσεις που εξαιτίας μεγάλης ανάγκης αναγκάζονταν και έτρωγαν τα ίδια μισοπεθαμένα παιδιά τους.

Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες και ότι αυτός είναι ένας τρελός ραβίνος, αλλά αν ψάξει καλύτερα κανείς σε πολλές μη-εβραϊκές κυρίως πηγές, ακόμα και σε παλιά εβραϊκά βιβλία, θα διαπιστώσει πολλά πράγματα.




Αποκ. 12,1    Και εφάνη στον ουρανόν ένα έκτακτον και καταπληκτικόν σημείον, εφάνη δηλαδή μία γυναίκα, που είχε ολόγυρά της, σαν ολόλαμπρο ένδυμα, τον ήλιον, και η σελήνη ήτο κάτω από τα πόδια της σαν υποπόδιόν της, και επάνω στο κεφάλι της υπήρχαν, σαν ολόφωτο στεφάνι, δώδεκα αστέρια. (Και συμβολίζει αυτή την λάμπουσαν από αγιότητα βασιλείαν του Θεού, την οποίαν λαμπρύνει ως ήλιος αυτός ο Χριστός και ως δώδεκα φωτεινοί αστέρες οι δώδεκα Απόστολοι).

Αποκ. 12,2   Και η γυναίκα αυτή ήτο έγκυος και έκραζε, διότι ησθάνετο τους πόνους του τοκετού και εβασανίζετο, δια να γεννήση τον Μεσσίαν (να ενθρονίση δια της Εκκλησίας τον Κυριον Ιησούν Χριστόν εις τας καρδίας των ανθρώπων).

Αποκ. 12,3    Και εφάνη άλλο σημείον στον ουρανόν. Και ιδού ένας μεγάλος κόκκινος δράκων, που είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα και επάνω εις τα επτά κεφάλια του επτά διαδήματα, (το απαίσιον αυτό τέρας συμβολίζει τον μοχθηρότατον ανθρωποκτόνον διάβολον με τα πολυάριθμα όργανα του και την τεραστίαν δια την αμαρτωλότητα των λαών εξουσίαν του επί του κόσμου).

Αποκ. 12,4    Και η ουρά αυτού σύρει το εν τρίτον από τα αστέρια του ουρανού, τους αγγέλους δηλαδή που επανεστάτησαν μαζή του εναντίον του Θεού, και τους οποίους έρριψε κάτω εις την γην. Και ο δράκων αυτός εστάθη εμπρός εις την γυναίκα, που επρόκειτο να γεννήση, δια να καταφάγη το τέκνον της όταν το γεννήση. (Ο σατανάς με μανίαν και λύσσαν εστράφη εναντίον του Μεσσίου, δια να τον εξοντώση με την φονικήν απόφασιν του Ηρώδου, με τους ιδικούς του μεγάλους πειρασμούς και με την θεοκτόνον μανίαν των Εβραίων).

Αποκ. 12,5     Και εγέννησεν η γυναίκα παιδί αρσενικό, που μέλλει να ποιμάνη τα έθνη με σιδηράν ράβδον. Και ηρπάσθη το τέκνον αυτής πλησίον του Θεού και στον θρόνον αυτού (ο Μεσσίας διέφυγε την εξοντωτικήν μανίαν του διαβόλου και των οργάνων του, ετελείωσε το έργον του και ανελήφθη ένδοξος στον ουρανόν).

Αποκ. 12,6     Και η γυναίκα έφυγεν εις την έρημον, όπου έχει τόπον ητοιμασμένον από τον Θεόν, δια να την τρέφουν τα όργανα του Θεού χιλίας διακοσίας εξήντα ημέρας, τριάμηση έτη. (Η Εκκλησία διωκομένη από τον αμαρτωλόν κόσμον χωρίζεται από αυτόν όχι τοπικώς αλλά πνευματικώς, ασφαλίζεται όμως και υπάρχει και δρα εις τας καλοπροαιρέτους ψυχάς με την χάριν του ιδρυτού της).

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top