0
Κρέας για 50 οικογένειες, αντί για μπομπονιέρες στο γάμο του επέλεξε να προσφέρει ένα νεαρό ζευγάρι, το οποίο ετοιμάζεται να περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας.



Η αξιέπαινη αυτή κίνηση, αποδεικνύει πως υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν σε όσους το έχουν ανάγκη, ακόμα και σε στιγμές ιδιαίτερες, όπως ένας γάμος.

Συγκεκριμένα, η Κίτρινη Αποστολή ανέφερε τα εξής:

"Είναι πάρα πολύ όμορφο να συναντάς ωραίους ανθρώπους στη ζωή σου με ήθος αξιοπρέπεια, μα πάνω από όλα να σκεπτόμενους!! Το ζευγάρι μας λοιπόν που πρόκειται να παντρευτεί σε λίγες μέρες έκρινε σωστό ότι θα ήταν καλύτερα να προσφέρει στο συνάνθρωπο, από το να δώσει μπομπονιέρες στο γάμο του!!!

Σε μια κοινωνία λοιπόν που ένα μεγάλο μέρος της, ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, και ένα άλλο ακροβατεί ακριβώς εκεί, ένα νεαρό ζευγάρι γίνεται φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, πως πρέπει να ενεργούμε και να πράττουμε!!?

Και αν βλέπεις τέτοιες ενέργειες ....λες ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!!! 50 οικογένειες πήραν απόψε κρέας από αυτά τα νέα παιδιά!!!  Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή σας!!!".

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top