0
Το εφιαλτικό σκηνικό στέκει ακόμη στο διαμέρισμα της Δάφνης, που έμελλε να γίνει το κολαστήριο για μια 20χρονη φοιτήτρια, η οποία για μέρες ήταν έρμαιο στις ανώμαλες ορέξεις του 52χρονου «τυφλού», Παναγιώτη Κοντζιλέλου.


Το σκηνικό του εφιάλτη είναι ακόμη εκεί: Στα καλώδια που χάσκουν από τους τοίχους, στα άδεια μπουκάλια αλκοόλ, στον ιμάντα που κρέμεται ακόμη από ένα ντουλάπι τον οποίο ο «άνθρωπος» που τον έδεσε εκεί τον χρησιμοποίησε για να βασανίσει και να στοιχειώσει μια εικοσάχρονη κοπέλα. Είναι το κολαστήριο της Δάφνης, το υπόγειο διαμέρισμα που έγινε τόπος βασανιστηρίου για την εικοσάχρονη φοιτήτρια, η οποία σώθηκε από βέβαιο θάνατο και τα χέρια του βασανιστή της χάρη στην αγωνία των γονιών της που δεν έχασαν χρόνο όταν η κόρη τους δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, αλλά και χάρη στην επιμονή των αστυνομικών που έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος, παραμερίζοντας τον τύπο και λειτουργώντας με την ουσία.

Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη της φρικτής δράσης του 52χρονου «τυφλού», ο οποίος είχε κρατήσει όμηρο τη φοιτήτρια και την κακοποιούσε σεξουαλικά επί ώρες, το protothema.gr μπήκε στο διαμέρισμα της φρίκης. 




Τα σημάδια των αρρωστημένων ορέξεων του 52χρονου δράστη είναι αποτυπωμένα σε κάθε γωνιά και τους τοίχους αυτού του σπιτιού, αφού κάθε φαινομενικά «αθώο» αντικείμενο στα χέρια του 52χρονου ήταν μέσο βασανισμού.

Η Σήμανση και τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛΑΣ έχουν κάνει φύλλο και φτερό τον χώρο προκειμένου να συλλέξουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση της κακοποίησης και ομηρείας της άτυχης κοπέλας.

Μια  από τις εικόνες που στη δεύτερη «ανάγνωση» σοκάρουν είναι αυτή του καλωδίου τύπου usb που χρησιμοποιεί κάποιος ώστε να συνδέσει ηλεκτρονικές συσκευές να περνάει μέσα από τον τοίχο και η μια του άκρη να βγαίνει στην τουαλέτα και η άλλη στην είσοδο του σαλονιού. 

Πως ο τυφλός τρύπησε με τρυπάνι τον τοίχο και το πλακάκι; Και αν δεν το έκανε αυτός, εκείνος που του το έκανε, δεν αναρωτήθηκε, για ποιο λόγο να τοποθετηθεί μια τέτοια συσκευή στο σπίτι ενός τυφλού;

Ο χώρος τον οποίο χρησιμοποίησε ο 52χρονος για να κρατήσει όμηρο την 20χρονη φοιτήτρια είναι βρώμικος με λεκέδες στο πάτωμα που θυμίζουν  χυμένα υγρά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη κοπέλα ήταν δεμένη, σε στάση σαν σε γυναικολογική καρέκλα.

Σε δηλώσεις της η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος κ. Κυριακή υπογράμμισε ότι οι ζημιές του διαμερίσματος πρέπει να αποκατασταθούν αφού το σπίτι αυτό το είχαν δώσει στον 52χρονο άντρα σε άριστη κατάσταση ενώ ποτέ της δεν φανταζόταν ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε τόσο μεγάλο κακό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος κατηγορείται για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατά το παρελθόν ο δράστης είχε κατηγορηθεί για κλοπές ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.












loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top