0
Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει και το ζευγάρι των Διασήμων πασχίζει να μείνει μαζί όσο περισσότερο μπορεί.



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποψιάζεται ότι μόνο εάν η Βαλαβάνη κερδίσει το «κολιέ» της παραμονής, θα καταφέρει να γλιτώσει την αποχώρησή της από το παιχνίδι. «Πρέπει ή εγώ ή η Ευρυδίκη να κερδίσουμε την ασυλία» φαίνεται να λέει στο τρέιλερ της εκπομπής.

Ο Ντάνος δεν μπορεί να βασίζεται στις ικανότητες της Ευρυδίκης (σ.σ.: είναι τραυματισμένη) και πιθανώς θα ξεπεράσει τον εαυτό του στο αποψινό αγώνισμα, προκειμένου να είναι αυτός στη θέση να επιλέξει ποιος θα είναι συνυποψήφιος με τη Βαλαβάνη. Ελπίζει έτσι ότι θα διαλέξει κάποιον που μπορεί να τυγχάνει λιγότερης εύνοιας του τηλεοπτικού κοινού (χωρίς να γνωρίζει ωστόσο ότι η συμπαίκτριά του ίσως είναι στην πιο χαμηλή θέση της λίστας).

Εάν και την αποψινή ασυλία κερδίσει ένας εκ των Μάριου και Βασάλου (ο Αναγνωστόπουλος δεν θα αγωνιστεί, αφού νίκησε χθες) τότε η τριάδα των υποψηφίων για αποχώρηση θα είναι δεδομένη: Ευρυδίκη, Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος.

Οι τρεις ισχυροί Μαχητές θέλουν να φτάσουν πακέτο στην τετράδα, όπου υπολογίζουν ότι θα είναι έτσι κι αλλιώς ο Αγγελόπουλος. Άρα κοιτάζουν πώς θα κερδίζουν τις ασυλίες για να γλιτώσουν τις προτάσεις υποψηφιότητας και να "διώξουν" μέσω της μυστικής ψηφοφορίας όποιον θεωρούν πιο αδύναμο.


Με ένα παράπονο

Ο Σπαλιάρας από την άλλη δείχνει να έχει αποδεχθεί τη μοίρα του και την αγωνιστική αδυναμία του και ουσιαστικά εναποθέτει τις ελπίδες του στο κοινό. Στο τελευταίο μάλιστα επεισόδιο εμφανίστηκε απρόθυμος να πανηγυρίσει νίκες των άλλων Μαχητών.

Μάλιστα έμεινε και πάλι χωρίς φαγητό και συμμετοχή στο έπαθλο: Ο νικητής μισθοφόρος επέλεξε να πάρει μαζί του τον Βασάλο και τον Μάριο, αφήνοντας τον Σπαλιάρα "άσιτο". Όπως όλα δείχνουν, το γνωστό μοντέλο θα ξαναφάει κανονικά στο Survivor μόνο εάν κερδίσει παιχνίδι ο Ντάνος και τον πάρει μαζί του ή φύγει απόψε κάποιος από τους τρεις συμ-Μαχητές του.

Στις δηλώσεις του ο Σπαλμ δεν έκρυψε ότι είναι απογοητευμένος και πικραμένος για την κατάσταση αυτή.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top