0
Νέο... όργιο φημολογίας για τους τρεις παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το Survivor, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα γυρίσματα στον Αγιο Δομίνικο έχουν πλέον ολοκληρωθεί... 


Η είδηση για την ύπαρξη της τριάδας που έχει μείνει εκτός Survivor, γνωστοποιήθησε διά στόματος Κλεοπάτρας Πατλάκη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. 

Η δημοσιογράφος, ανακοίνωσε με σιγουριά τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο και δυστυχώς δεν θα φτάσουν τελικό και μένει να δούμε μέσα στα επόμενα 24ωρα αν θα πέσουν μέσα οι πηγές της.

Ποιοι είναι οι τρεις παίκτες που επικαλείται ότι έχουν βγει εκτός Survivor; Η Σάρα Εσκενάζυ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ένας εκ των Σπαλιάρα - Βασάλου, με τον τελευταίο να είναι ο παίκτης που πολλά θα εξαρτηθούν από τον τραυματισμό του στο αποψινό επεισόδιο, σχετικά με το μέλλον του στο ριάλιτι.

Αναλυτικά όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη:  «Αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο βρίσκονται τρεις παίκτες του Survivor 2017. Μιλάμε για Σάρα και Βαλαβάνη και αφήνουμε ένα ερωτηματικό για το ποιος θα είναι ο άντρας γιατί βλέπουμε στο τρειλερ έναν τραυματισμό περίεργο. Τώρα θα είναι ο Βασάλος; θα είναι ο Σπαλιάρας; δεν ξέρουμε ακόμα! Ποιος θα είναι;».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top