0
Χαμογελαστή, όπως ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αποχώρησε από το Survivor η Σάρα Εσκενάζυ και στις πρώτες της δηλώσεις αποκάλυψε το πρόσωπο στο οποίο αφιέρωνε τις νίκες της κάνοντας μία χαρακτηριστική χειρονομία, αλλά και έκανε την εκτίμησή της για τον νικητή.


«Αισθάνομαι πολύ τυχερή, ευγνώμων. Πήρα τρομερές εμπειρίες ζωής, γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους, έμαθα να ζω χωρίς να έχω εξάρτηση από πολλά πράγματα κι αυτό είναι σπουδαίο για την κανονική μου ζωή… Σίγουρα θα το ξαναέκανα με μεγάλη μου χαρά», ανέφερε η Σάρα, σε δηλώσεις που πρoέβαλε το Survivor Πανόραμα.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν περίμενε να φτάσει τόσο κοντά στο τέλος, αλλά και ότι ένιωθε κοντά της την γιαγιά της, η οποία έχει «φύγει» από τη ζωή και σε εκείνη αφιέρωνε τις νίκες της, κάνοντας μία χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο προς τον ουρανό.

Η Σάρα συμβούλευσε τους εναπομείναντες παίκτες να μην χάσουν τον χαμόγελό τους, ενώ δεν έκρυψε ότι θέλει για νικητή τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος «ήταν εξαρχής κοντά μας, ήταν ο μπαμπάς μας και έχει όλα τα προσόντα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Σάρας Εσκενάζυ:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top