0
Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Μπο πριν αποχωρήσει από το Survivor, εκδηλώνοντας μάλιστα την προτίμησή του για τον παίκτη που θα ήθελε να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο.
Σε αυτές αποκάλυψε πως αυτός που θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς όπως είπε ο ράπερ έχει κοπιάσει και έχει προσφέρει στην ομάδα.

«Νομίζω ότι πολύ σημαντικές στιγμές είναι πολύ μικρές στιγμές, όταν παράδειγμα ο Γιώργος Χρανιώτης κάποια στιγμή δεν ήταν καλά, πεινούσε πάρα πολύ και με μία κουβέντα που κάναμε μπόρεσα να του διώξω αυτό το πράγμα από το μυαλό και να του αλλάξω τρόπο σκέψης 180 μοίρες. Του είπα απλά ότι “όχι, δεν πεινάς, ούτε εγώ πεινάω, θα φάμε, μην αγχώνεσαι”. Και έτυχε εκείνο το βράδυ να κερδίσω το κουίζ και να τον πάρω μαζί μου να φάμε. Μικρές στιγμές, προσωπικές στιγμές με τα παιδιά, οι οποίες είναι ανεκτίμητες. Και θα ήθελα ο Γιώργος να κερδίσει για τον κόπο και για ότι έχει προσφέρει γι’ αυτό το παιχνίδι και για τον εαυτό του και για την ομάδα. Θα ήθελα πολύ να δω τον Ντάνο να κερδίζει αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Μπο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top