0
Το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία, ενώ ως τις 25 Ιουνίου φαίνεται πως η παραγωγή θα έχει "αποχωρήσει" από τον Άγιο Δομίνικο οριστικά. 


Ως εκ τούτου, φαίνεται πως οι διαδικασίες αποχώρησης μάλλον επιταχύνονται. Από το επεισόδιο της Τρίτης άλλωστε, ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε πως το έπαθλο της επικοινωνίας ήταν το τελευταίο του παιχνιδιού. Έτσι, πληροφορίες θέλουν τα γυρίσματα να έχουν προχωρήσει τόσο, που ήδη δύο από τους επτά παίκτες που παραμένουν στο survivor να έχουν αποχωρήσει.

Στην εκπομπή του Epsilon La Biri, ανέφεραν μάλιστα πως οι δύο αυτοί παίκτες παραμένουν στο ξενοδοχείο καθώς δεν τους επιτρέπεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, πριν προβληθούν τα επεισόδια της αποχώρησής τους. Επιπλέον, στην ίδια εκπομπή σημειώθηκε πως πιθανότερα ονόματα εκείνων που αποχωρούν να είναι εκείνα του Γιώργου Χρανιώτη, της Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ακούστηκε μάλιστα και το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα κάτι που μάλλον είναι το λιγότερο πιθανό σενάριο.
Ένα ακόμη στοιχείο για τις σαρωτικές αλλαγές δίνει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου. Ο αγώνας ασυλίας είναι το πιο σημαντικό έπαθλο της εβδομάδας θα κρίνει ποιος παίκτης θα αποχαιρετίσει το παιχνίδι. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια η φράση του Σάκη Τανιμανίδη που κάνει λόγο στο τέλος του βίντεο για μια "ακόμη ανατροπή".

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top