0
Γιατί αφαιρέθηκαν στο μοντάζ; Τα πλάνα του τρέιλερ που έλειπαν από το επεισόδιο είχαν δημιουργήσει απορία στους τηλεθεατές του Survivor...




Στο τρέιλερ για το επεισόδιο του Survivor, μια μέρα μετά την ψηφοφορία όπου βγήκαν υποψήφιοι ο Μπο και ο Κοκκινάκης, είχαμε δει μια δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου, που πολλοί από τους τηλεθεατές περίμεναν εναγωνίως όπως φάνηκε.

Τα συγκεκριμένα πλάνα δεν προβλήθηκαν ποτέ στο επεισόδιο που ακολούθησε, κάτι που δημιούργησε ερωτηματικά…

Τα πλάνα με τον Αγγελόπουλο προβλήθηκαν στο Survivor Πανόραμα, με διάφορες εκδοχές να δίνονται για το τι μπορεί να συνέβη…

«Δεν κρύβεται πάντα κάτι ύποπτο ή κάτι σκοτεινό πίσω από μία απόφαση ή μια κίνηση που γίνεται. Μπορεί απλά αυτός που έχει φτιάξει το τρέιλερ να έχει άλλη δημοσιογραφική άποψη από αυτόν που κάνει το μοντάζ της εκπομπής. Μπορεί επίσης να θεώρησε ότι δεν έπρεπε να το βάλει. Ή να μην ήταν πολύ καλή η εικόνα και για να μην βλάψει την εικόνα του υπόλοιπου επεισοδίου να αποφάσισε να το βγάλει. Εμείς εν πάση περιπτώσει το έχουμε και σας το παίζουμε uncut» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη και στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τα επίμαχα πλάνα όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωνε:

«Πέρα από τα αγωνιστικά και τα έπαθλα που προκύπτουν από τις νίκες, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνονται στην παραλία. Θεωρώ ότι όλοι βοηθάμε, αλλά κάποιοι βοηθάμε περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Η Βαλαβάνη είναι αυτή η οποία στην συμβίωση βοηθά λιγότερο από τους υπόλοιπους. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που στην συμβίωση έχει αναλάβει τη μαγειρική του ρυζιού ή του φακόρυζου, αλλά θεωρώ ότι βοηθά λιγότερο από τον Μπο. Οπότε κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου και σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια ψήφισα τον Κώστα γιατί ο Μπο είναι πιο πρόθυμος ή πιο ενεργός ή ενεργοποιημένος και στη συμβίωση και έχει μεγάλη βελτίωση και στα αγωνιστικά. Η Βαλαβάνη είναι κακή στα αγωνιστικά και θεωρώ ότι σε σχέση με τον Κώστα θα έπρεπε να μείνει».

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top