0
Επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε ο Μάρκους Μπεργκ.Μετά τα όσα έχουν γίνει με την Αλ Αΐν, ο Σουηδός επιθετικός μίλησε απευθείας με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού και του μετέφερε την επιθυμία να αποχωρήσει.

Την ώρα λοιπόν που είναι ευνόητο ότι δεν μπορεί ο παίκτης να μείνει με το ζόρι, η πρώτη πρόταση που κατέθεσε η ομάδα της Αραβίας δεν συζητείται καν από τους «πράσινους».

Κι αυτό διότι τους προσφέρθηκε μέσω του μάνατζερ Στάινερ Ντίεζ ένα ποσό της τάξεως των 2,3-2,5 εκατ. ευρώ, που απέχει κατά πολύ απ’ αυτό με το οποίο θα παραχωρούσε ο Παναθηναϊκός τον Μπεργκ.

Θυμίζουμε εξάλλου ότι βάσει ρήτρας, το «τριφύλλι» (που κατέχει το 75% των δικαιωμάτων του Μπεργκ) πρέπει να πάρει 5,2 εκατ. ευρώ για μην έχει λόγο σε ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Σημειώνεται πάντως ότι μετά και την επαφή του Μπεργκ με τον Αλαφούζο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και η ομάδα των Εμιράτων φέρεται να έχει ανεβάσει την προσφορά της κατά μισό εκατ. ευρώ. Είναι γεγονός ωστόσο ότι αυτή παραμένει μακριά από τα «θέλω» του Παναθηναϊκού.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι μια ιστορία που θα έχει πολύ μέλλον, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται και τους «πράσινους» να δίνουν τον Μπεργκ μονάχα σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οικονομικά.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top