0
Όσο περνάνε οι μέρες οι καταστάσεις για τους παίκτες του Survivor γίνονται όλο και πιο δύσκολες με αποτέλεσμα οι εντάσεις να είναι συνεχείς και με... αυξανόμενη ένταση!


Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει κόντα ανάμεσα στον Κώστα Κοκκινάκη και τον Γιάννη Σπαλιάρα, η οποία τείνει να... ξεφύγει με απρόβλεπτες συνέπειες και επακόλουθα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Κοκκινάκης χαρακτήρισε «ανήθικο» τον Γιάννη Σπαλιάρα στο τελευταίο αγώνισμα για το έπαθλο. Το μοντέλο και παρουσιαστής κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, παραπονέθηκε ότι είχε ενοχλήσεις στη μέση του και προτίμησε να μην παίξει. Όταν όμως η ομάδα του, οι «Μαχητές» κέρδισαν το έπαθλο, ο ενθουσιώδης Σπαλιάρας, σηκώθηκε από τον πάγκο και έκανε «βουτιά» επάνω στους συμπαίκτες του για να πανηγυρίσει.

Η «βουτιά» του εξόργισε τους «Διάσημους» και κυρίως τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Κοκκινάκη. 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πέρασε στην «αντεπίθεση» και κατηγόρησε τον Κώστα Κοκκινάκη ότι «μαγειρεύει ψηφοφορίες». Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην ψηφοφορία εκείνη που είχε αλληλοψηφιστεί με την καλή του φίλη, Λάουρα Νάργες, ώστε να βγει προτεινόμενος για αποχώρηση και ο Λάμπρος Χούτος.


Σε εκείνη την ψηφοφορία αναφέρθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας και στο χθεσινό συμβούλιο: «Δεν δέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς, ειδικά από τον Κώστα που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο, αλληλοψήφιστηκε με τη Λάουρα για να βγουν τέσσσερις υποψήφιοι».

Μάλιστα ο Γιάννης Σπαλιάρας, ζήτησε από τον Κώστα Κοκκινάκη να του πει μία συγγνώμη για να «κλείσει» το θέμα.

«Δεν έχω να πω τίποτα», του απάντησε ο Κώστας Κοκκινάκης. Και πρόσθεσε: «Τα άλλα που λέει για τα μαγειρέματα, πραγματικά με στεναχωρεί που λέει και πιστεύει τέτοια πράγματα. Βγάζει τέτοια κακία».

Φουντώνει η κόντρα του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα

Στο trailer του σημερινού επεισοδίου, αναζωπυρώνεται η κόντρα μεταξύ του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα. Ο πολίστας για να πείσει τους συμπαίκτες του ότι δεν ψήφισε τη Λάουρα με δόλο σε εκείνη τη ψηφοφορία, ορκίστηκε στην κόρη του. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Κοκκινάκης θα πλησιάσει τον Σπαλιάρα, φανερά εκνευρισμένος και θα του πει: «Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@%@ας;».

Στη συνέχεια του trailer αποκαλύπτεται το νέο μεγάλο έπαθλο του «Survivor». Οι νικητές θα μεταφερθούν με ιδιωτικό αεροπλάνο σε συναυλία του Στινγκ.

Δείτε το trailer:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top