0
Στο στόχαστρο των παρουσιαστών της εκπομπής το «Πρωινό» βρέθηκε η Ειρήνη Κολιδά, με αφορμή δήλωσή της στην εκπομπή «The 2night Show» Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως θα ήθελε να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor.




«Αν είμαι καλά και μπορώ θα πάω στο επόμενο Survivor. Με τον γιο μου περνάμε ακόμα μια δύσκολη φάση. Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι μου λέει «μανούλα μην αργήσεις και δεν θα ξαναπάς στο Survivor». Έχω μιλήσει με παιδοψυχολόγο και μου έχει πει ότι θέλει τον χρόνο του», ανέφερε η Ειρήνη Κολιδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτή η αντιφατική δήλωση είναι που πυροδότησε μεγάλη ένταση στο Πρωινό.

«Μπράβο! Ωραία μάνα!», είπε έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. «Αφού έχεις πρόβλημα σοβαρόκαι πας σε ψυχολόγο, πώς θα ξαναπάς στο Survivor;», αναρωτήθηκε η Σάσα Σταμάτη.

«Όταν η ίδια μοιράζεται με τον κόσμο το πρόβλημα του παιδιού της και λέει ότι το παιδί της πάει σε παιδοψυχολόγο γιατί έλειπε στο Survivor, δεν μπορείς να λες ότι θα ξαναπάς. Δείχνεις μια εικόνα ότι δεν σε ενδιαφέρει», τόνισε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο:  

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top