0
Ο τρελοκύπριος, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, να κρατάει χαμηλούς τόνους μέσα στο Survivor, εκτός παιχνιδιού ωστόσο μεταξύ φίλων αλλά και στις αναρτήσεις του στα social media, είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός!
Και έχει μιλήσει πολλές φορές μέσω του διαδικτύου για τη μεγάλη αδυναμία του.
Δεν είναι άλλος από τον σκύλο του Δία, ένα λευκό σαμογιέντ που αποτελεί τον φύλακα άγγελό του, το φιλαράκι του και την παρέα του σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του. 

Ο νεαρός Κύπριος από τη Λευκωσία ο οποίος έχει τη δική του επιχείρηση με scuba diving (καταδύσεις) έχει ιδιαίτερη αγάπη στον τετράποδο φίλο του με τον οποίο δείχνει να περνά πολύ ωραία. Σίγουρα λοιπόν θα του λείπει πάρα πολύ από τότε που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το παιχνίδι επιβίωσης και κατά τη διάρκεια του οποίου έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα. 

Μην ξεχνάμε ότι ο Μάριος υπήρξε και ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου που θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρό. Όπως και να έχει πάντως, ο Τρελοκύπριος έχει κάποιον να τον περιμένει σίγουρα και με πολλή πίστη να επιστρέψει στο σπίτι και δεν είναι άλλος από τον σκύλο του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top