0
Πολλά ερωτηματικά και... υποψίες δημιούργησε στο τηλεοπτικό κοινό μία νέα ατάκα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, σχετικά με τις πληροφορίες που ενδεχομένως λαμβάνουν οι παίκτες για όσα λέγονται από την Ελλάδα για τους ίδιους...




Το τηλεοπτικό κοινό έχει παρατηρήσει μία διαφορά στη συμπεριφορά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία ξαφνικά δείχνει πιο συγκαταβατική και πιο γλυκιά από ό,τι μας έχει συνηθίσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν αυτήν την αλλαγή στη συμπεριφορά της, ως απόδειξη για το ότι ως πρώην υπάλληλος του Σκάι μπορεί να έχει πληροφόρηση η ίδια, αλλά και οι συμπαίκτες της για το τί συμβαίνει στην Ελλάδα. 

Εν ολίγοις, λέγεται πως κάποιος της σφύριξε ότι δεν έχει καλό προφίλ και τώρα προσπαθεί με κάποιο τρόπο να διορθώσει την εικόνα της. 

Παράλληλα, έχει γραφτεί πως «μαγειρεύτηκε» η ψηφοφορία ούτως ώστε να αποχωρήσει η Λάουρα αντί για την ίδια όταν βρέθηκαν συνυποψήφιες.

Στο μεταξύ, στο παρελθόν και συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων, η παίκτρια είχε πει εκ παραδρομής ότι πάλι θα τη συζητάνε όλοι, κάτι που είχε δημιουργήσει ερωτηματικά για το πως γίνεται να ξέρει αν είναι αντικείμενο συζήτησης ή όχι.

Στο χθεσινό επεισόδιο, συνέβη πάλι κάτι που από τους περισσότερους πέρασε απαρατήρητο, ωστόσο θα μπορούσε άνετα να αποτελεί σημάδι πως όντως κάτι ξέρει παραπάνω.

Οι Διάσημοι ήταν μαζεμένοι γύρω από τη φωτιά και με την κιθάρα που τους άφησε ο Σάκης, τραγουδούσαν ένα αυτοσχέδιο κομμάτι, του οποίου τους στίχους σκέφτονταν επί τόπου.

Οι στίχοι είχαν ως εξής:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έλα Ντάνο άνοιξε την καρυδιά»
Μπο: «Θα καούν τα ξύλα και δε θα φάμε πια»
Γιώργος Χρανιώτης: «Ρίξε τραγούδια από την αραπιά»
Μπο: «Έλα Κοκκινάκη που είσαι μια φωτιά»
Κώστας Κοκκινάκης: «Η Ευρυδίκη είναι έτοιμη να κάνει δυο παιδιά»
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έλα ρίξε λάδι κι άλλο στη φωτιά»

Και ρωτάμε εμείς: Πώς ξέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ότι με αυτήν την ατάκα ο Κώστας Κοκκινάκης ρίχνει λάδι στη φωτιά; Ποια φωτιά; Ξέρει πως σχολιάζεται; Ξέρει για όσα λέγονται για εκείνη με τον Ντάνο ή τον Κωνσταντίνο Βασάλο;

Και αν ναι, ποιος τους ενημέρωσε; Η παραγωγή ή μήπως ο επισκέπτης Σάκης Ρουβάς;

Μήπως είμαστε απλά καχύποπτοι;

Δείτε το στιγμιότυπο από το 59:00 και μετά:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top