0
Την είδαμε να φέρνει τα πάνω κάτω στο Survivor με τη συμπεριφορά της τόσο στους αγώνες, όσο και σε στιγμές χαλάρωσης. 


Στο μεγάλο φαγοπότι των Ελλήνων και των Τούρκων, η συγκεκριμένη παίκτρια πρόσφερε ένα πιάτο με φαγητό στον Κωνσταντίνο Βασάλο, εκείνος τη φίλησε στο μάγουλο για να εισπράξει από αυτήν ένα... ξεγυρισμένο χαστούκι!

Λίγο μετά το συμβάν όμως η Sabriye Şengül, περί της οποίας ο λόγος δήλωσε ενώπιον των συμπαικτών της: «Ορκίζομαι τον ερωτεύτηκα».

Η ίδια στις συνεντεύξεις των παικτών του τουρκικού Survivor, έδωσε και συνέχεια στο θέμα, δηλώνοντας: «Στη ζωή μου εγώ τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άνδρα δεν έχω ξαναδεί, πραγματικά ήταν πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει. Τον ερωτεύτηκα. Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα».

H Sabriye Şengül είναι 29 ετών, πυγμάχος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μποξ το 2006 και συνέχισε σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι το 2015. Έχει εκπροσωπήσει την Τουρκία σε πάρα πολλά ευρωπαϊκά τουρνουά.

Είναι πάρα πολύ αστεία και αυθόρμητη και γι’ αυτό τη συμπαθεί το κοινό. Έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση αρκετές φορές, αλλά δεν έχει φύγει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, η Sabriye Şengül έχει και ένα άλλο, βασικό χαρακτηριστικό. Όταν χάνει, βγαίνει εκτός εαυτού και δε διστάζει ακόμα και να χτυπήσει τις αντιπάλους της...










loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top