0
Μεγάλη κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ώρες για την αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ και τους... άντρες της! 




 Από τη μία ο Ντάνος, η σχέση της με τον οποίο έχει περάσει από 40 κύματα και κατέληξε χθες σε μια... κλωτσιά από την άλλη το νέο 'μέτωπο' με τον Κωνσταντίνο των Μαχητών. Τι συμβαίνει τελικά με τη Βαλαβάνη; Έχεις καταλάβει;

Και ενώ στον στίβο για το χθεσινό έπαθλο, το ενδιαφέρον του κοινού εστιάστηκε στην κλωτσιά που έριξε ο Ντάνος στην Ευρυδίκη, εκτός αγωνίσματος 'συμπρωταγωνιστής' της δυναμικής παίκτριας των Διάσημων ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο εδώ και μέρες υπάρχει μία έντονη υποψία φλερτ.

Επάνω σε όλα τα σχετικά σενάρια λοιπόν ήρθε να προστεθεί και ένα στιγμιότυπο που τονίστηκε ιδιαίτερα και από την παραγωγή μέσω μοντάζ.

Με αφορμή τον αποχαιρετισμό του Σάκη Ρουβά, τις γιορτές των Κωνσταντίνων και τα γενέθλια του Σπαλιάρα, οι δυο ομάδες βρέθηκαν μαζί στο ίδιο σημείο, αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, με μια προσπάθεια να αφήσουν πίσω τις όποιες άσχημες θύμησες του καυγά των περασμένων ημερών.

Μόνο που μερικές αγκαλιές φάνηκαν πιο θερμές από άλλες. Ιδού το βίντεο και κοίτα να εστιάσεις στην αγκαλιά που μοιράστηκαν ο Κωνσταντίνος με την Ευρυδίκη...


Και φυσικά, όλος ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το «ζευγάρι» αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει «ανεκμετάλλευτος» από την παραγωγή του Survivor με την τέλεια ευκαιρία για «σέντρα» να δίνεται στο χθεσινό παιχνίδι ερωτήσεων.

Όλως τυχαίως, όταν έφτασε η στιγμή οι δυο παίκτες να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στο παιχνίδι των ερωτήσεων, ο Σάκης Τανιμανίδης τους την είχε... 'στημένη' με μια καθόλου τυχαία ερώτηση!

«Πόσες θερμίδες καίει κανείς κατά μέσο όρο με ένα φιλί ανά λεπτό», ρώτησε ο Σάκης και το τι έγινε, Σωτήρη μου, μπορείς να φανταστείς. Ε, άρχισαν οι διευκρινιστικές ερωτήσεις τύπου τι είδους φιλί -ζουμερό, εξήγησε ο Σάκης- και τα σχετικά με τα σχόλια να πάνε και να έρχονται... Κορυφαίο δε όλων το σχόλιο-πρόταση του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος θεώρησε ότι έπρεπε να τους βάλουν να φιληθούν για ένα λεπτό και να μετρήσουν το ζητούμενο με ακρίβεια!!!!

Τελικά, 10 θερμίδες απεφάνθη η Ευρυδίκη, 5 ο Βασάλος, ο οποίος τελικά και νίκησε εφόσον η σωστή απάντηση ήταν 2. Γύρισε ο καθένας στον πάγκο του αλλά η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί με τον Βασάλο να λέει ότι η διαφορά στις απαντήσεις οφείλεται μάλλον γιατί η Ευρυδίκη είναι πιο... θερμή!


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top