0
Στο Λουτράκι, όπου έμενε, παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τη Μαρία Ιατρού.


Η κηδεία της 36χρονης έγινε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Λουτράκι όπου συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, είπαν το τελευταίο «αντίο».


Τραγικές φιγούρες, η μητέρα της Δροσούλα ο σύζυγός της Αρης και τα ανήλικα παιδιά τους που αναγκάστηκαν να την αποχαιρετήσουν τόσο πρόωρα.

Το τραγικό ιστορικό της υπόθεσης

Η 36χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών έφυγε από το Λουτράκι που έμενε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, αργά την Κυριακή του Πάσχα, δηλώνοντας ότι αισθάνεται πιεσμένη ψυχολογικά και κουρασμένη και πώς ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες για να ηρεμήσει.


Το Σάββατο, η 36χρονη αισθητικός εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή της Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα στον βυθό του Αμβρακικού όπου κατέληξε το όχημά της, ένα ασημί Volkswagen Golf, όταν περαστικός οδηγός εντόπισε την πινακίδα του αυτοκινήτου της και ειδοποίησε τις αρχές.

Η κλινική εικόνα του πτώματος αλλά και τα όστρακα που είχαν ήδη προσκολληθεί στο αυτοκίνητο, μαρτυρούν πως η Μαρία βρισκόταν στο νερό αρκετές μέρες, πιθανόν από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.


Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος έκανε την εξέταση στην σορό της γυναίκας, είπε ότι "θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω". Ελπίζω, συνέχισε ότι "θα μας δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση", ενώ όπως προσέθεσε, "θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, που άλλωστε πάντα κάνουμε".


ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top