0
Δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά από την πυροσβεστική που έσπευσε να κατασβέσει φωτιές σε ΙΧ αυτοκίνητα στην Βουλιαγμένη και το Κερατσίνι τα ξημερώματα της Τετάρτης.



Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Οπως τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας. 

Στις 5:20 η πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην παραλία Καβουρίου. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τις φλόγες εντόπισαν άλλο ένα απανθρακωμένο άτομο. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τους νεκρούς, αν είναι άντρες ή γυναίκες, ούτε και αν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους με την αστυνομία να αναζητά απαντήσεις για τις δύο υποθέσεις.


Νεότερη εξέλιξη στο Θρίλερ



Διαφορετική τροπή παίρνει το μυστήριο με το καμένο αυτοκίνητο στο Κερατσίνι μέσα στο οποίο οι πυροσβέστες που μετέβησαν στο σημείο στις 3 τα ξημερώματα βρήκαν ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Ενώ η πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών ήταν η υπόθεση με το καμμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού ήταν εγκληματική ενέργεια, οι τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία μιλούν για περιστατικό αυτοκτονίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ ανήκει σε αστυνομικό αλλά ο νεκρός στο όχημα είναι ο αδερφός του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύει το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε αλκοόλ.

Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό με το καμμένο αυτοκίνητο και το απανθρακωμένο πτώμα στη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στην παραλία Καβουρίου οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι αν και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το καμμένο όχημα βρέθηκε στις 5:20 όταν και ενημερώθηκε η πυροσβεστική.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top