0
Ένας άνδρας στα Χανιά βρήκε τραγικό θάνατο όταν μετά από τσακωμό με άλλον άνδρα βρέθηκε κρεμασμένος σε λεμονή στην αυλή ενός σπιτιού!


Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών ιστοσελίδων, σε μονοκατοικία στην οδό Μυλωνογιάννη 108 τσακώθηκαν δύο Ρουμάνοι που ήταν γείτονες, ενώ ευρίσκοντο σε ταρατσάκι μικρού ανεξάρτητου δωματίου που είναι στην πίσω αυλή της μονοκατοικίας.

Στη διάρκεια του τσακωμού, κάποια στιγμή έπεσαν από το ταρατσάκι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι ο ένας από τους δύο, περίπου 42 ετών.

Τότε ο άλλος - όπως είπε στους αστυνομικούς - τον έδεσε σε μια λεμονιά με σκοπό να ειδοποιήσει την αστυνομία, όπως και έκανε.

Όμως το θύμα βρέθηκε κρεμασμένος απο το δέντρο και στραγγαλισμένος απο το σκοινί.

Να σημειωθεί πως απο το πέσιμο το θύμα έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα, αρχικά, να δοθεί η εντύπωση πως είχε χτυπηθεί με κάποιο αντικείμενο.

Παρούσα ήταν και μια γυναίκα από την Βουλγαρία,η οποία προσήχθη απο τους αστυνομικούς, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.

Ο 54χρονος δεν είχε δικηγόρο, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, οπότε θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον του ανακριτή.

Από την νεκροψία - νεκροτομή επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος του 42χρονου προκλήθηκε απο στραγγαλισμό "δια βρόγχου", δηλαδή από το σκοινί που απλώνουν ρούχα με το οποίο τον είχε δέσει ο 54χρονος σε μια λεμονιά στην αυλή.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top