0
Μεγάλο κύμα πλούσιων Τούρκων αναζητούν απεγνωσμένα τρόπο να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα!


Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, το οποίο έχει τίτλο: «Ανήσυχοι Τούρκοι ψάχνουν μια νέα ζωή στην Ελλάδα», αναφέρεται πως πολλοί Τούρκοι πολίτες και επιχειρηματίες αναζητούν τρόπο να εγκατασταθούν στην Ελλάδα.

Οπως γράφουν τα tourkikanea.gr που εντόπισαν το δημοσίευμα στον τουρκικό Τύπο,στην είδηση αναφέρεται πως ο Μεχμέτ Κοτσαρσλάν-ο ιδιοκτήτης του μπάρ Ρέινα στο οποίο έγινε η επίθεση την πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινουπολη και στην οποία σκοτώθηκαν 39 άτομα, είναι μόνο ο ένας από τους πολλούς Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι ¨λόγω ανησυχιών ασφαλείας και της αυξανόμενης πολιτικής αστάθειας¨, θέλουν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Αναφέρεται πως μετά από το κλείσιμο του μπαρ Ρέινα, ο Κοτσαρσλάν αναζητεί έναν νέο επαγγελματικό χώρο στην Μύκονο.

Μια γνωστή εφημερίδα στην πρώτη της σελίδα γράφει πως ¨Οι Τούρκοι επιτίθενται στην Μύκονο¨ , ενώ λέγεται πως σε Ρόδο, Κρήτη και Πάρο υπάρχει μια μεγάλη αύξηση στις τουρκικές επιχειρήσεις.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με μεσίτη την Ελλάδα, ο οποίος δήλωσε πως μετά από την επικράτηση του ΝΑΙ στην Τουρκία, αυξήθηκαν τα τηλεφωνήματα που δέχεται από εκεί.

“Δεν σταματά να χτυπά το τηλέφωνο μου”

Η Μίνα Μπουγκονικόλου-διευθύντρια της εταιρίας InterCasa στην Αθήνα, δηλώνει πως ¨Μετά από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος πέρσι, υπήρξε μια μεγάλη αύξηση στις κινήσεις από Τουρκία, αλλά μετά από το δημοψήφισμα, προέκυψε και ένα νέο κύμα. Ανησυχούν πολύ και θέλουν να έχουν το ένα πόδι τους στην Ευρώπη.

Ο μεσίτης Αρσάνογλου τονίζει πως κάποιοι Τούρκοι ¨ετοιμάζουν σχέδιο Β¨ και ότι μετά από τις 16/4 υπήρξε μια αύξηση 50% στα τηλεφωνήματα που δέχεται από Τούρκους πελάτες

Ο Αρσάνογλου που ετοιμάζει ιστοσελίδα στα τουρκικά για πελάτες που έχει από Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Άγκυρα, και λέει : «Δεν είναι μια κατάσταση στην οποί οι Τούρκοι αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ελλάδα. Είναι ένα τμήμα του πληθυσμού 1/100 πλούσιων και καλά μορφωμένων που θέλουν έχουν ένα σχέδιο Β σε περίπτωση που τα πράματα στην Τουρκία χειροτερέψουν. Η απόπειρα πραξικοπήματος ήταν μια πηγή αιμορραγίας για τι ελίτ της Τουρκίας. Τώρα μετά από το δημοψήφισμα, αυξήθηκε η οικονομική και πολιτική αστάθεια».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top