0
Προ καιρού ο Σάκης Τανιμανίδης είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του Survivor, πως η παραγωγή δεν θα ανεχτεί ξανά ανταλλαγή φαγητού με ντόπιους και πληρωμή τους σε είδος.


Αυτή η προειδοποιήσει είχε γίνει δικαιολογημένα, αφού υπήρξε η πληροφορία πως παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης, έβρισκαν τρόπους ώστε να προμηθεύονται φαγητό από τους κατοίκους του νησιού, κάτι το οποίο ήταν αντίθετο με τους κανόνες που είχε θέσει η παραγωγή για τη διεξαγωγή του Survivor.

Παρ' όλα αυτά, ο Ντάνος, για άλλη μια φορά πιάστηκε από την παραγωγή του Survivor να ανταλλάσσει προϊόντα με κατοίκους του Αγίου Δομίνικου και μάλιστα το περιστατικό έγινε μόλις πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά όλη η ομάδα των Διάσημων συνεργάστηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γιατί για 15 ημέρες οι παίκτες ήταν εντελώς νηστικοί. Τα ψάρια που φάνηκε να πιάνει ο Ντάνος τις προηγούμενες ημέρες,αποκαλύπτεται ότι τα πήρε από κάποιον ντόπιο ψαρά. Ο ίδιος είπε ότι τα ψάρεψε με το ψαροντούφεκο αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τα αντάλλαξε με κάποια αντικείμενα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top