0
Κακοποιημένη σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5) μια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ομηρία και βιασμό.

Η νεαρή, η οποία συμμετέχει σε πρόγραμμα βοήθειας ατόμων με ειδικές ανάγκες, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της χωρίς να δώσει σημεία ζωής επί δύο 24ωρα, με αποτέλεσμα οι γονείς της να την αναζητούν και να έχουν δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Η φοιτήτρια βρέθηκε σε μισολιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι ενός τυφλού άνδρα στην οδό Όθωνος 64 στην περιοχή της Δάφνης, μετά από έφοδο των αστυνομικών, οι οποίοι συνέλαβαν τον 52χρονο ένοικο του σπιτιού και οδήγησαν την νεαρή στο Τζάνειο νοσοκομείο για περίθαλψη και ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 22χρονη στους αστυνομικούς, ο τυφλός ένοικος του σπιτιού τον οποίο επισκέφτηκε, της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε, ενώ παράλληλα μετέδιδε στο διαδίκτυο την κακοποίηση της, μέσω μιας φορητής κάμερας τύπoυ GoPro την οποία είχε προσαρμόσει στο κεφάλι του.

Ο φερόμενος ως δράστης της κακοποίησης ο οποίος έχει τυφλότητα σε ποσοστό 95% είπε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της 22χρονης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top