0
Ο Νίκος Μπόλης, είναι προπονητής του Ίναχου Βάλτου, ο οποίος στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αντιρρίου, έκανε το κοουτσάρισμα της χρονιάς! 

Τύφλα νά 'χουν ο Κλοπ, ο Σιμεόνε και ο Μουρίνιο!

Κάπως έτσι είναι το ποδόσφαιρο στο τοπικό επίπεδο. Αγνό και με ανθρώπους χωρίς σκοτεινά κίνητρα. Τύποι ωραίοι, χαλαροί, με χιούμορ, οι οποίοι βέβαια ζουν το κάθε παιχνίδι σαν να είναι κάτι μεταξύ τελικού Champions League, Μουντιάλ και... διαγαλαξιακού πρωταθλήματος.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Μπόλης, ο τεχνικός του Ίναχου Βάλτου, στην Α' κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας. Ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναιτωλικού με καταγωγή από την Άρτα προσέφερε από τον πάγκο του ένα υπέροχο σόου κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στον Ατρόμητο Αντιρρίου πριν από λίγες μέρες και βέβαια από τη στιγμή που στο γήπεδο υπήρχε κάμερα, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει viral.

Τι να πρωτοσημειώσει κανείς για το βίντεο διάρκειας 4:30 λεπτών. Τις συνεχείς οδηγίες που συνδυάζονται με εμψυχωτικές παραινέσεις τύπου «αυτό είναι ρε παιχτούρα μου»;

Τα γαλλικο-ακαρνανικά του με ξεκάθαρη την... εσάνς Άρτας στην προφορά, του στυλ «τελείωνε τράβα μέσα μη σ'γαμ...» με το δεξί παπούτσι ανά χείρας όταν ένας παίκτης του δεν ακολουθεί το τακτικό πλάνο που έχει καταστρώσει;

Μήπως τη χαλαρή διάθεσή του -καθότι και άριστος στον τομέα ψυχολογία- όταν ένας παίκτης του τραυματίζεται; «Ήρεμα, υπάρχει γιατρός. Είναι το χαϊδεμένο μας παιδί μην μας πάθει και τίποτα...»

Ή ίσως την προειδοποίηση στον διαιτητή σε κάποιο φαλτσοσφύριγμα, που δεν θα μπορούσε να είναι και πιο εύστοχη: «Κοίτα μη μας δείξει η τηλεόραση και γελάμε μετά...»

Ότι και να πούμε, λίγο θα 'ναι. Κλικ και απολαύστε...


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top