0
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου προκάλεσε έντονο έκνευρισμό και σύγχυση στους συμπαίκτες της, στην ομάδα των «Διάσημων», στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor». 


Η τραγουδίστρια ξύπνησε το πρωί και επειδή όπως είπε πεινούσε, θέλησε να ανοίξει μόνη της μία καρύδα και να τη φάει. Η κίνησή της αυτή, προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών της, που της πρότειναν όσες καρύδες ανοίξουν να τις μαγειρέψουν και στις συνέχεια να τις μοιραστούν.

Ωστόσο, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο σεφ της παραλίας, που εκείνη την ώρα έτριβε τις καρύδες που είχε μπροστά του, της πρότεινε να πάρει τα μικρά κομμάτια των καρύδων για να τα φάει. Αφού βέβαια πρώτα ρωτούσε τους συμπαίκτες της, αν ήθελαν να φάνε και εκείνοι.

Τότε η Ειρήνη Παπαδοπούλου πλησίασε τον Βο, που άνοιγε μία νέα καρύδα και του ζήτησε να της την δώσει, για να τη φάει εκείνη. Η συμπεριφορά της Ειρήνης φαίνεται ότι έφερε στα όρια τους, τους συμπαίκτες της, ιδιαίτερα τον Bo και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Στη συνέχεια, η Ειρήνη πλησίασε τον Ντάνο την στιγμή που έφτιαχνε τα πιτάκια για όλη την ομάδα και επέμενε να τα φτιάξει εκείνη. Επίσης, παραπονέθηκε ότι δεν γίνεται η σωστή χρήση του λαδιού, προκαλώντας ακομη μεγαλύτερη δυσφορία.

«Η Ειρήνη έχει νεύρα. Έχει ειρωνική συμπεριφορά και είναι νευρική σε όλους», είπε ο Ντάνος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top