0
Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους παίκτες του Survivor, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στο παιχνίδι, αφού αποχώρησε, ήταν ο Λάμπρος Χούτος.


Την αποχώρησή του οφείλει στην κλίκα που λέγεται πως έφτιαξε μαζί με τον παρουσιαστή Στέλιο Χανταμπάκη. Κλίκα την οποία δεν είδαν με καλό μάτι οι τηλεθεατές που τον οδήγησαν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Λάμπρος Χούτος είναι 37 ετών, διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έχει έναν γιο 7 ετών. Έχει παίξει ποδόσφαιρο σε πολλές ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αλλά και στις ιταλικές Ρόμα και Ίντερ. Ασχολείται με το kick boxing και γενικά τις πολεμικές τέχνες. Αυτά είναι τα βασικά που ξέρουμε για εκείνον ολην της κλίκας.

Αυτό που δεν ξέραμε για εκείνον είναι ότι έχει λάβει μέρος σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι διάσημων στην Ταϊλάνδη όπου αυτός και η ομάδα του βγήκαν νικητές. Επομένως, ο πρώην άσος των γηπέδων που είπε ναι στο Survivor είναι γιατί θέλει να γνωρίσει τους φόβους του και να τους ξεπεράσει, ίσως γνώριζε από στρατηγικές που οδηγούν σε επιτυχία. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top