0
Η Μαριάννα Καλέργη ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το Survivor και με τον επιστροφή της στην Ελλάδα δεν δίστασε να μιλήσει για τον... εγκέφαλο της κλίκας των Διασήμων, ο οποίος δηλητηριάζει το κλίμα στην ομάδα.


Στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μίλησε η Μαριάννα Καλέργη για τις κλίκες μέσα στο Survivor και τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα των Διασήμων. Τι είπε για τον «εγκέφαλο» που διώχνει τους δυνατούς παίκτες και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Υπάρχουν κάποια άτομα που θα δημιουργήσουν καταστάσεις, θα εκμεταλλευτούν ένα τυχαίο λάθος σου και θα καλλιεργήσουν ένα κλίμα που θα στρέψει τους συμπαίκτες σου εναντίον σου. Ο εγκέφαλος είναι ένας συγκεκριμένος. Αυτός δηλητηριάζει το ομαδικό κλίμα για να καθαρίσει τους δυνατούς παίκτες. Πιστεύω στην περίπτωσή μου συνωμότησαν κάποια άτομα για να με βγάλουν από το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Όσο για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, είπε: «Με ψήφισε η Ειρήνη για να αποχωρήσω, αλλά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη μετά. Το είπε και η ίδια στη συνέχεια ότι επηρεάστηκε... Έτσι σχεδιάσε ο εγκέφαλος... Μιλούσα μόνο με τον Μπο και τον Κοκκινάκη. Αυτοί οι δύο και ο Σπαλιάρας είναι ψυχούλες. Και η Ειρήνη ήρθε να μου ζητήσει συγγνώμη μετά τον καβγά μας. Ο Χούτος και ο Χανταμπάκης στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν πάρα πολύ κοντά με την Ειρήνη. Πώς βρέθηκαν μετά να καβγαδίζουν συνεχώς; Τις απαντήσεις τις ξέρει η Ειρήνη, ξέρει τα πάντα».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top