0
Για να γίνει κατανοητό αυτό το ποσό θα θυμίσουμε ότι: Ένα στα πέντε νοικοκυριά δηλώνει ότι ζει με 1000 ευρώ το χρόνο! Το καταλάβατε;


Το φορολογικό "στραγγάλισμα" για τα μεσαία στρώματα έχει ως αποτέλεσμα ότι 2 στους 10 Έλληνες (18%) πληρώνουν 8 στα  10 ευρώ της φορολογίας εισοδήματος. Πρόκειται για 1.089.920 νοικοκυριά με δηλωθέντα εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ στις πλάτες των οποίων έπεσαν φόροι 6,192 δισ. ευρώ.

Εξι στα 10 νοικοκυριά ποσοστό 64% δήλωσε εισόδημα χαμηλότερο των 12.000 ευρώ. Δηλαδή όταν κάποιος έχει βγάλει μέσα σε δύο μήνες 10.000 ευρώ και περισσότερα, ε πως να το κάνουμε είναι προνομιούχος!

Ακόμη καλύτερα θα είναι τα πράγματα για τους παίκτες που θα φτάσουν μέχρι τέλους και θα συμπληρώσουν 19 εβδομάδες στο παιχνίδι. Στην περίπτωση αυτή, κάθε «Μαχητής» θα έχει μαζέψει 10.450 ευρώ και κάθε «Διάσημος» 38.000 ευρώ! Σε αυτά, ο νικητής θα προσθέσει και τα 100.000 ευρώ του επάθλου και το Survivor θα αποτελέσει ίσως τη σοφότερη οικονομικά απόφαση της ζωής του!

Να διευκρινιστεί πως και ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει να αμείβεται ως «Διάσημος» και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως «Μαχητής», παρά το γεγονός πως άλλαξαν ομάδες. Επίσης, έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει σχετικά με την υψηλή αποζημίωση που έλαβαν η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, μετά το ατύχημα που τους στέρησε την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Να προσθέσουμε όμως και κάτι άλλο. Ακόμα και αν κάποιος δεν προλάβει να εισπράξει αυτά τα μεγάλα ποσά, η δημοσιότητα όμως που θα λάβει το πρόσωπό του θα του αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη στο άμεσο και προσεχές μέλλον από τον κύκλο εργασιών που θα πραγματοποιήσει ακριβώς λόγω της δημοσιότητας αυτής.

Πιστέψτε το ουδείς από αυτούς δεν θα πάει χαμένος εάν το εκμεταλλευθεί. Πολλοί θα πούνε γιατί ασχολούμαστε με το παιχνίδι αυτό. Πιστέψτε μας ουδείς από εμάς θα ενδιαφερόταν εάν δεν ενδιέφερε τον κόσμο. Με 78% τηλεθέαση το να προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχει θα ήταν το λιγότερο χαζό. Είναι σαφές ότι ενδιαφέρει τον κόσμο ακόμα και εάν δεν το παραδέχεται,

Γιατί; Γιατί το παιχνίδι αυτό αναφέρεται σε φτηνά και ζωώδη έντστικτα. Στην επιβίωση, στο κέρδος και στο πως να επικρατήσεις έναντι του στενού σου περίγυρου όταν οι διαθέσιμοι πόροι είναι ελάχιστοι. Απευθύνεται δηλαδή σε πράγματα κατανοητά και άμεσα για τον πολύ κόσμο, ενώ οι υψηλές ιδέες δεν πουλάνε ακριβώς διότι δεν μπορούν να είναι άμεσα εφαρμόσιμες απ' όλους.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top