0
Οι λεπτομέρειες για το επερχόμενο πάρτι, όπως τις ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.



Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, εξήγησε στους παίκτες των δύο ομάδων πως θα γίνει το πάρτι της ένωσης που όλοι περιμένουν, αλλά και φυσικά ποιες θα είναι οι συνθήκες διαβίωσης τους από την επόμενη μέρα της ένωσης, τον τρόπο που θα διαγωνίζονται και το πως θα κερδίζουν τα έπαθλα του παιχνιδιού.

Το πάρτι της ένωσης

«Στο πάρτι αυτό θα έχετε τη δυνατότητα καταρχήν να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά, να περάσουμε όλοι μαζί καλά, θα έχετε τη δυνατότητα να φάτε, να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο και σε αυτό το πάρτι θα έχουμε κι έναν μουσικό διαγωνισμό. Όλοι οι παίκτες θα τραγουδήσετε και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων θα βαθμολογήσετε τους συμπαίκτες σας στο τραγούδι. Κι επειδή διαγωνισμός χωρίς έπαθλο δεν γίνεται, σε αυτό τον διαγωνισμό τραγουδιού θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο το οποίο θα σας το πω όταν έρθει εκείνη η ώρα.»

Η διαβίωση των δύο ομάδων

«Το πάρτι είναι ένα βράδυ, είναι κάτι που θα γίνει σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θα τελειώσει. Από εκεί και πέρα, τι γίνεται την επόμενη μέρα; Η επόμενη μέρα θα σας βρει και τις δυο ομάδες μαζί να κοιμάστε και να ξυπνάτε στην ίδια παραλία, να διαβιώνετε στην ίδια παραλία. Στα αγωνίσματα όμως θα αγωνίζεστε ως δυο διαφορετικές ομάδες. Θα έρχεστε ως δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, θα αγωνίζεστε ως δυο ομάδες, θα κερδίζετε έπαθλα ως χωριστές ομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέφετε πάλι στην κοινή παραλία όπου θα ζείτε όλοι μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι κοινή παραλία δεν σημαίνει κοινό σπίτι. Σημαίνει δύο διαφορετικές καλύβες, μία για την κάθε ομάδα» ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, αφήνοντας έκπληκτους τους παίκτες που μάλλον τα είχαν φανταστεί λίγο διαφορετικά.



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top