0
Η κόντρα εντός της ομάδας των Διάσημων και ο αγώνας ασυλίας είναι τα δύο στοιχεία που θα απασχολήσουν το επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί την απόψε (9/4).


Ο αγώνας ασυλίας και η κόντρα εντός της ομάδας των Διάσημων είναι τα δύο στοιχεία που θα απασχολήσουν το αποψινό επεισόδιο του Survivor, βάσει όσων αποκαλύπτονται από το τρέιλερ του ριάλιτι.

Φαίνεται πως η κατάσταση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην ομάδα των Διάσημων έχει φτάσει στα άκρα, καθώς εκείνη πιστεύει ότι αδικείται από την ομάδα γιατί δεν είναι μέρος της κλίκας, με αποτέλεσμα να γίνεται εριστική με τους συμπαίκτες της. Αφού την είδαμε λοιπόν αρκετές φορές να εξομολογείται στις προσωπικές συνεντεύξεις πως της κάνουν πόλεμο νεύρων, πως δεν την ρωτούν για τίποτα και πως ουσιαστικά την έχουν μόνο για να παίζει στα αθλήματα, την είδαμε επίσης να αποφασίζει να μην παίξει σε αγώνισμα επίτηδες και να δηλώνει τραυματισμένη για να υποχρεώσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που επίσης δήλωνε τραυματισμένη να παίξει εκείνη, να τσακώνεται με τον Λάμπρο Χούτο χωρίς να του λέει πού και πότε την πείραξε αλλά και να δηλώνει ενώπιον όλων στο Συμβούλιο του Νησιού πως θα ήθελε να πάει στην άλλη ομάδα. 





Ακολούθησε το «μπούλινγκ» του Χανταμπάκη, που ομως είδαν μόνο οι τηλεθεατές, και στο σημερινό τρέιλερ βλέπουμε πως κατόρθωσε να εξοργίσει μέχρι και τον συνήθως ήρεμο στον υπέρτατο βαθμό Κώστα Κοκκινάκη. Χωρίς να αποκαλύπτεται τι του έκανε, τον ακούμε να της λέει «Ντροπή σου», ενώ στην συνέντευξή του να εξομολογείται πως έχει νευριάσει έτσι στη ζωή του «τρεις φορές».


Μένει ο αγώνας, ο νικητής του οποίου θα κρίνει ποια ομάδα θα χάσει έναν ακόμα παίκτη της. Θα είναι οι Διάσημοι; Οπότε, εάν δεν κερδίσει την προσωπική ασυλία, θα είναι σίγουρα μια υποψήφια η Ειρήνη Παπαδοπούλου; Και αν ναι, ποιοι θα είναι οι συνυποψήφιοί της, που θα κινδυνεύουν πολύ να βγουν από το παιχνίδι, καθώς η τραγουδίστρια έχει το τελευταίο διάστημα μεγάλο κοινό;

Για τους Μαχητές, το τρέιλερ δεν δείχνει τίποτα. Ούτε πώς ήταν η επόμενη μέρα από την αποχώρηση του Πάνου Αργιανίδη, ούτε πώς διαμορφώνονται οι ισορροπίες, με την «νίκη» των κοριτσιών και του πρώην μισθοφόρου, που πλέον υπερτερούν αριθμητικά μέσα στην ομάδα τους.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top