0
Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης του «Happy Day» και όπως ήταν φυσικό, τα όσα είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Συμβούλιο του Νησιού.

«Οι ατάκες του Χανταμπάκη είναι σαν της Πασχάλη, που θα τρέχει μετά να μαζέψει», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Ελένη Τσολάκη επεσήμανε ότι «η Παπαδοπούλου έχει το αποκορύφωμα της δημοφιλίας της».

«Εγώ θέλω να είμαι δίκαιη. Στον καυγά με τον Κοκκινάκη, η Ειρήνη έχασε το δίκιο της. Έβγαλε σχέδιο συνωμοσίας, λες και ανέλαβε όλη η υφήλιος να την εξοντώσει. Αλλά και ο Χούτος με την Ευρυδίκη ήταν απαράδεκτοι», σημείωσε ακόμα η παρουσιάστρια.

«Δεν μ’αρέσει η αγένεια. Η Ειρήνη μπορεί να υπερέβαλε, και κράτησα και την ατάκα του Μπο ότι όλη τη μέρα κοιμάται και όταν ξυπνάει γκρινιάζει. Ο Κοκκινάκης έχει φωνή, αλλά για να κράζει την Ειρήνη. Είναι 40 χρονών, δεν έχει την ωριμότητα να το διαχειριστεί;» είπε από την πλευρά της Τσολάκη. «Το έχασε το δίκιο της, και το κατάλαβε και ζήτησε και συγγνώμη» επέμεινε η παρουσιάστρια.

«Δεν γίνονται αυτά που λέτε. Αυτά είναι μια χαζοφημολογία στο Facebook, που απορώ πώς την ασπάζεστε! Ότι τι, την δέρνουν και το βράδυ; Δεν γίνεται! Είμαι βέβαιος ότι αν υπήρχε bullying, θα είχε παρέμβει η παραγωγή» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στη συνέχεια, ο συνεργάτης της εκπομπής Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε ότι «το βέβαιο είναι ότι η παραγωγή δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Ειρήνης να φύγει από τους «Διάσημους» και να πάει στους «Μαχητές».» «Ε τότε να έκανε δεκτό το αίτημά της να πάει στο δίπλα νησί! Δεν θέλει Δομίνικο, θέλει στην Τζαμάικα ρε παιδάκι μου!» ανταπάντησε ο Παπανώτας.

«Υπάρχει το σχετικό αίτημα, ναι. Αλλά Χάρη, σε δύο εβδομάδες, βάσει των κανονισμών, δεν θα ενωθούν έτσι κι αλλιώς οι ομάδες;», αποκάλυψε η Τσιμτσιλή. «Θα ενωθούν» επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος, «και για αυτό εικάζω ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημα, και επειδή θα γίνουν κάποια τηλεοπτικά γυρίσματα με την Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία μεταβαίνει στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες θα ενημερωθούν για το τι συμβαίνει έξω, και τι λέει ο κόσμος για αυτούς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top