0
Μπορεί να αποχώρησε πρώτη από το Survivor, ωστόσο η Μαριάννα Καλλέργη πρόλαβε να γνωρίσει άτομα και καταστάσεις στο παιχνίδι. Μετά το επεισόδιο της Κυριακής (9/4) αποφάσισε να πει τα πράγματα "έξω από τα δόντια".


Η Μαριάννα Καλλέργη μπορεί να αποχώρησε πρώτη από το παιχνίδι επιβίωσης, αλλά πρόλαβε να γνωρίσει πρόσωπα και καταστάσεις. Έτσι λοιπόν, μετά το επεισόδιο της Κυριακής (9/4), μπήκε στον... πειρασμό να πει τα πράγματα «έξω από τα δόντια».

Βλέπετε είναι από τα άτομα που δεν... μασάει τα λόγια της και αυτό που θέλει να το πει το λέει. Όπως έκανε και το βράδυ της Κυριακής (9/4) μετά το επεισόδιο του Survivor, όπου η Ειρήνη Παπαδοπούλου "έδωσε" ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Στέλιο Χανταμπάκη.

"Επιτέλους πέσανε οι μάσκες για τα καλά!!!!!  Σ' ευχαριστώ Ειρηνάρα που με τη σειρά σου τώρα με δικαιώνεις... Τελικά χαίρομαι που έλαμψε η αλήθεια όπως πάντα άλλωστε... Τώρα ας δούμε τι θα ψηφίσει το κοινό... Μια συμβουλή παιδιά μακάρι να βλέπατε και όταν δεν γράφανε οι κάμερες.......!!!!! Ρόδα είναι και γυρίζει...", έγραψε η πρωταθλήτρια του Μουάι Τάι. Τι άραγε εννοεί; Γιατί "καρφώνει" έτσι τον Στέλιο Χανταμπάκη και τι ακριβώς συμβαίνει στο παιχνίδι όταν κλείνουν οι κάμερες; Σίγουρα μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Στη συνέχεια χτύπησε ξανά με νέα ανάρτηση: "Αυτό που έχω να πω είναι ότι η αλήθεια πάντα λάμπει.... Κάποιοι ξέχασαν ότι είναι ένα παιχνίδι κι ας έχει τις δυσκολίες του!"


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top