0
Το θρίλερ συνεχίζεται με τον μανιακό δολοφόνο του οδηγού ταξί στην Κηφισιά, καθώς έναν μήνα μετά παραμένει μεν ασύλληπτος, ωστόσο κάποια περίεργα περιστατικά έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν έναν εμμονικό δολοφόνο και παράλληλα έναν αρκετά έξυπνο εγκληματία.

Τη στιγμή κατά την οποία στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά κάποια περίεργα περιστατικά με πρωταγωνιστή ένα άτομο, το οποίο φαίνεται πως ταιριάζει στο προφίλ του δολοφόνου του οδηγού ταξί, έχουν προκαλέσει τον τρόμο στην τοπική κοινωνία. 

Τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, ωστόσο έχουν γίνει γνωστά στη Δημοτική Αρχή.

‘Όπως τονίζει στο protothema.gr ο κ. Σκορδίλης, δημοτικός σύμβουλος της Κηφισιάς, υπάρχουν αρκετές αναφορές από κατοίκους για διάφορα περίεργα περιστατικά:

«Έχουν έρθει και σε εμένα και σε άλλους στον Δήμο κάτοικοι που μας έχουν περιγράψει διάφορα περίεργα περιστατικά. Δεν γνωρίζω αν όλες αυτές οι καταγγελίες έχουν γίνει και στην αστυνομία. Πάντως ο κόσμος φοβάται πολύ και όσο ο μανιακός δολοφόνος μένει ελεύθερος τόσο περισσότερο θα υπάρχει αυτός ο φόβος».

Όπως έχουν πει στις δημοτικές αρχές της Κηφισιάς κάτοικοι, λίγο καιρό μετά τη δολοφονία ένα νεαρό άτομο που φορούσε αθλητικά και κουκούλα επιτέθηκε με αεροβόλο σε ένα σκυλί και στο αφεντικό του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το ίδιο χρονικό διάστημα δύο γυναίκες, που βρίσκονταν στο αυτοκινητό τους, είδαν ένα νεαρό άτομο που φορούσε αθλητικά και κουκούλα, να κλείνει ένα στενό δρόμο της Κηφισιάς με δύο κάδους απορριμάτων και να κρύβεται πίσω από δέντρα. Υποψιασμένες οι γυναίκες πως επρόκειτο για το μανιακό δολοφόνο μόλις είδαν τη σκηνή αυτή έκαναν όπισθεν με το αυτοκινητό τους και έφυγαν. Παρόμοιο περιστατικό με το παραπάνω είχε και ένα νεαρό ζευγάρι σε άλλο στενό δρόμο της Κηφισιάς.

Κάποιες καταγγελίες για τέτοιου είδους περίεργα συμβάντα έχουν ερευνηθεί από τις αρχές χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Η τελευταία καταγγελία που αφορά το μανιακό δολοφόνο έγινε από έναν οδηγό ταξί που σύμφωνα με τη μαρτυρία του πήρε κούρσα ένα νεαρό άτομο, το οποίο οπλοφορούσε. Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του ταξιτζή, όταν ο νεαρός πελάτης, τού είπε ότι έχει όπλο και μάλιστα του το έδειξε, ο οδηγός τρόμαξε και πίστεψε ότι έχει μπροστά του τον μανιακό δολοφόνο. Ο νεαρός μάλιστα του είχε πει να τον πάει στο δρόμο που δολοφονήθηκε ο άτυχος ταξιτζής. Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του οδηγού, μόλις βρήκε ένα κεντρικό σημείο σταμάτησε το ταξί του και βγήκε γρήγορα έξω για να ζητήσει βοήθεια, ενώ ο μυστηριώδης πελάτης τράπηκε σε φυγή. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top