0
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση θανάτου του δάσκαλου Νίκου Μέντζου, μια ιστορία η οποία συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αλλά και το πανελλήνιο, αφού αποτέλεσε η αφορμή για να γίνει αντικείμενο σειράς τηλεοπτικών εκπομπών.


Σύμφωνα με το agrinionews, την περασμένη Παρασκευή, μετά από εντολή του Ανακριτή έγινε έρευνα των αστυνομικών αρχών (συνέδραμε και κλιμάκιο του δήμου) σε προαύλιο χώρο σπιτιού, στην παρατριχώνια περιοχή. Το σπίτι ανήκει σε πρόσωπο που ενεπλάκη στην υπόθεση, φερόμενο μάλιστα να έχει προσωπική σχέση με τον άτυχο δάσκαλο που βρέθηκε απανθρακωμένος.

Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες, το πρόσωπο αυτό και άλλο συγγενικό του πρόσωπο κλήθηκαν χθες για να απολογηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Θυμίζουμε πως ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου. Αρχικώς η αστυνομική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια. 

Η επιμονή όμως της οικογένειας του Νίκου Μέντζου, τα νέα στοιχεία, το πόρισμα εμπειρογνωμόνων που όρισε η οικογένεια και οι μαρτυρίες σε τηλεοπτική εκπομπή οδήγησαν τις έρευνες προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας πλέον να προσωποποιείται.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top