0
Το πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor αποκάλυψε η Ειρήνη Κολιδά μαζί με τον σύζυγό της, η οποία την Παρασκευή ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη.


Η όμορφη γυμνάστρια, μίλησε επίσης για το παιχνίδι επιβίωσης, κάνοντας νέες αποκαλύψεις, αλλά και για την ίδια. 

Η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε πώς πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω το παιδί της και πάει στο παιχνίδι και η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε ότι ήταν με τον σύζυγό της και το παιδί της όταν είδε το σποτάκι για τις συμμετοχές στο Survivor, του είπα «θέλω να πάω, θα πάω» κι αυτός μου είπε «εννοείται θα πας…». Και μίλησε για τη στήριξή του : «Ξέρει ποια είμαι και ότι θα μπορούσα να επιβιώσω σε τέτοιες συνθήκες. Το ήξερε ότι θα το χαιρόμουν και εκείνη τη στιγμή το είπε με την ψυχή του…». Σημειώνεται ότι αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Ειρήνη Κολιδά αναφέρθηκε δημόσια στον σύζυγό της! 

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του Survivor, είπε πως μέχρι την τελευταία στιγμή είχε ενδοιασμούς για το αν έπρεπε να αφήσει το παιδί της, ενώ επέμενε ότι πήγε για την εμπειρία και ότι δεν είχε το έπαθλο στο μυαλό της. 

Όσον αφορά τον Ντάνο, όταν ο Γρηγόρης Γκουνταράς την ρώτησε αν είναι όντως αυτό που βλέπουν οι γυναίκες και έχουν τρελαθεί, η Ειρήνη Κολιδά απάντησε:«Αυτό είναι υποκειμενικό. Εμένα δεν μου αρέσει, τι να πω τώρα; Δεν μου αρέσει σαν άντρας. Είμαι του μελαχρινού. Άλλου πράγματος. Ούτε ο Βασάλος. Είμαι Κοκκινάκης, αλλά σε άλλη έκδοση.»

Αναφέρθηκε ακόμη και στο θέμα που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο στο γιατί οι Μαχητές έστειλαν με τη μία τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους Διασήμους: «Δεν συμμετείχε σε ό,τι κάναμε σαν ομάδα, δεν ερχόταν να μιλήσουμε και ήδη αυτό μας έκανε εντύπωση και μας σόκαρε. Όταν αρχίσαμε να κάνουμε γυρίσματα και άρχισαν τα πήγαινε πιο εκεί να είμαι εγώ πρώτος, εκεί σοκαριστήκαμε».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top