0
Ένα αποτρόπαιο και φρικιαστικό έγκλημα αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στον Πύργο της Ηλείας, την Παρασκευή (31/3).


Σύμφωνα με τον ιστότοπο ilialive.gr, οι αρχές εντόπισαν στην περιοχή της Βαρβάσαινας το τεμαχισμένο πτώμα ενός Πακιστανού εργάτη ηλικίας περίπου 30 ετών και προσήγαγαν τουλάχιστον δύο υπόπτους ως δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος. Πρόκειται για μια νέα επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, που με διεξοδική έρευνα έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου, το θύμα είχε εξαφανιστεί από τις 20 Μαρτίου και είχε δηλωθεί στις αρχές η εξαφάνιση από φιλικά του πρόσωπα. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου είχαν υπόνοιες που κάτι άσχημο μπορεί να είχε συμβεί στο νεαρό από το Πακιστάν και άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες, οδηγήθηκαν στο ενδεχόμενο του εγκλήματος και κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το πτώμα, στην περιοχή της Βαρβάσαινας. Ήταν ένα «δύσκολο» σημείο σε ορεινή αγροτική θέση της Βαρβάσαινας, μέσα σε ένα λάκκο όπου το πτώμα είχε καλυφθεί με χώμα. Ο Πακιστανός ήταν τεμαχισμένος από τους δολοφόνους του, που με άγνωστο εργαλείο τον είχαν κόψει στη μέση, καθώς επίσης το κεφάλι του και το χέρι του. Οι αποτρόπαιες εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους που διαπίστωσαν πως είχαν φτάσει στην αποκάλυψη μιας πραγματικά πολύ σκληρής δολοφονίας. Εκτιμάται πως ο θάνατος του Πακιστανού επήλθε από την περίοδο της εξαφάνισής του.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης για να φτάσουν στους πραγματικούς δράστες. Έως αργά το βράδυ είχαν προσαχθεί τουλάχιστον δύο άτομα ομοεθνείς του θύματος, που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του, είτε ο ένας ως βασικός δράστης και ο δεύτερος ως συνεργός. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πιθανό να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση κάτι που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top