0
Δεν πίστευε στα μάτια με αυτό που είδε μια 46χρονη γυναίκα από την Αργεντινή στην αυλή του σπιτιού της.


Η Luján Eroles στην πόλη Σάντα Φε της Αργεντινής είδε το παράξενο δικέφαλο πλάσμα στην αυλή της και για μια στιγμή της κόπηκε η ανάσα. Αμέσως μετά φώναξε τους φίλους της να το δουν.

Το πλάσμα μοιάζει με φίδι με δύο κεφάλια, είναι περίπου 10 εκατοστά σε μήκος και το δέρμα του είναι ακριβώς όπως ενός φιδιού, σύμφωνα με την Daily Mail.


Η Eroles ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο του πλάσματος στο facebook και αμέσως έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο ήδη το έχουν δει πάνω από 19 εκατομμύρια φορές.


Πολλοί υποστηρίζουν ότι το πλάσμα είναι η κάμπια-ελέφαντας (Elephant Hawk-Moth Caterpillar), γνωστό για τα αγκάθια που έχουν και μοιάζουν με κέρατα. Οι κάμπιες-ελέφαντες μπορούν να βρεθούν σε πολλά μέρη, όπως στην ύπαιθρο, τα δάση ακόμα και σε κήπους σπιτιών μέσα σε πόλεις.Έχει δύο μεγάλα σημάδια, που μοιάζουν με μάτια, πίσω από το κεφάλι και όταν προσπαθεί να τρομάξει τους θηρευτές μεταμορφώνεται σε… φίδι. Έτσι δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα επικίνδυνο ερπετό, μαζεύοντας τα πόδια της και τεντώνοντας το πίσω μέρος του σώματός της.


Όταν την πλησιάζει κάτι, κάνει μια απότομη κίνηση σαν να θέλει να επιτεθεί. Όπως έκανε και η κάμπια στην Elores.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top